Denis: „Ne znam izgubiti, niti odglumiti to na terenu.“

Napokon slavlje u crvenom timu. Nakon gotovo dva tjedna gubljenja u igrama, pošlo im je za rukom pobijediti plavi tim s rezultatom šest naprama tri, u još jednom izazovu koji je testirao snalažljivost kandidata.

„Svi smo malo gladniji, zaboljela su me leđa na jednom poligonu, ali dobro sam. Ne znam izgubiti, niti odglumiti to na terenu. Ne znam što bi se moralo dogoditi da tu trčim i usporavam samog sebe. Ne bih onda ni išao sudjelovati u poligonu. Sjeo bih sa strane i ne bih igrao. Meni se ogrlica koja daje moć za direktno nominiranje nekoga, sviđa. Možda će razbiti neke struje o kojima stalno pričam. Dat će malo živosti i ritma toj igri“, rekao je Denis prije nego je započela igra.


Na početku poligona morali su se provući ispod nekoliko prepreka i otvoriti dvojna vrata. Na polovici poligona čekao ih je labirint, a njihov je zadatak bio da što brže pronađu put s jednog kraja labirinta na drugi. Labirint se nalazio iznad njih, a u pronalaženju pravog puta ometala ih je voda koja je curila odozgo. Kad su uspješno prošli poligon, čekala ih je polica sa šest totema. Zadatak je bio da sruše toteme. Sve ovo je rezultiralo napetom i uzbudljivom igrom. U konačnici, samo je jedan tim uspio preuzeti pobjedu u ovoj napetoj igri.

 

Gubitnici su ovoga puta, nakon brojnih zaredanih pobjeda bili članovi plavog tima. Koga će oni nominirati na plemenskom vijeću saznat ćemo u sljedećoj epizodi.

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju