Ovo su trenutci koji su obilježili prvu emisiju uživo.

Tijekom prve emisije "Plesa sa zvijezdama" dogodili su se neki trenutci koji su ovaj spekatkl podigli na još veći nivo i koje ćemo zasigurno pamtiti.

Mentor Alan Walme u nedjelju je slavio rođendan, a tom prilikom su ga drugi natjecatelji iznenadili tortom i čestitkom u prijenosu uživo.

 

 


Iako je romantičarka u duši, Domenica je uz mentora Alana svakako u prvom plesu probudila i strast. „Rumba je ples ljubavi, ljubav imate, komunikaciju imate, dopustite nam da se zaljubimo do kraja“, komentirala je Larisa Lipovac Navojec. Igor Barberić istaknuo je veliki potencijal i pohvalio prvi nastup. Žiri je bio konstruktivan, vide veliki potencijal, a dali su i konstruktivne savjete za daljnji rad. Na žirijeve komentare pojavile su se i Domenicine prve suze u showu.

 


Prvi nastupi uživo sa sobom nose težinu, a naše zvijezde istaknule su da se u tim trenutcima različito nose s tremom. Bojana Gregorić Vejzović čak je nakon nastupa imala veću tremu nego prije početka. Naime, nakon nastupa Marko Ciboci ustao je te zamolio Bojanu za nekoliko plesnih koraka i poljubio je u obraz. „Prije nekih 10 – 15 godina kad su me pitali želim li plesati u 'Plesu sa zvijezdama' rekao sam nema problema, ali samo s Bojanom“, objasnio je Marko.

Nije to bila jedina zanimljivost tog plesnog para jer su Bojana i Gordan na probama imali i nezgodu. U pripremama su ozbiljno prionuli na posao pa je u plesnom okretu Bojana slomila Gordanu nos. „Uvježbavao me jednu vrtnju, razgovarao je s laktom. Govorio je brže, brže, a onda je nakon zadnjeg okreta rekao da je bio odličan, ali da sad moramo na hitnu“, kazala je Bojana koja je tijekom probe slučajno laktom Gordanu slomila nos. „Pukla je kost, nos je slomljen, ali ima daleko gorih stvari koje se mogu dogoditi“, zaključio je Gordan.

 

 

 Nastup Matije i Helene žiri je potaknuo na drugačije komentare te iako Marko Ciboci zna biti, kako kaže, realno strog ovoga puta pokazao je svoju duhovitost. „Ti imaš nešto što nijedan natjecatelj nije imao do sada – ti si kao vino, samo moraš paziti da ne odeš prema octu!“, slikovit je bio Marko dok je opisivao Matijin nastup.

 

 

 U ritmu bečkog valcera Filip i Paula očarali su žiri i publiku. Svojim plesnim nastupom i onime što je on značio nema koga nisu doveli do suza. Graciozno i okretno iznijeli su plesne korake na pozornicu, a po završetku nastupa članica žirija Larisa Lipovac Navojec nije mogla zadržati suze.

„Rasplakali ste me. Ne želim biti patetična, ali stvarno ste me dirnuli, vaš ples je savršen, savršeno idete zajedno. Tata te sigurno gleda odozgora i govori – bravo sine!
Ja sam stvarno oduševljena i kao što je naš dragi Ivica rekao – samo polako. Jer idete daleko sigurno“, preplavljena emocijama komentirala je Larisa. Svojim riječima ganula je posebno Filipa koji nije mogao suspregnuti suze, a emotivna je bila i njegova plesna partnerica Paula. Filip je sin našeg legendarnog glumca Ivice Vidovića, a cijeli nastup prošao je u sjećanju na njega.

 

 

Pratite i sljedeće nedjelje koji će se trenutci istaknuti kao posebni. Gledatelji će moći i glasovati za svoje favorite te ćemo se oprostiti od jednog plesnog para.
 

 

 

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju