Izaberite najdraži.

Kemal, njegova žena Lejla i njihova djeca Kerem i Jasemin imaju život na kojem bi im svatko mogao pozavidjeti. Imaju uspješan obiteljski posao, prekrasnu kuću i djeluju kao savršena obitelj koja ima sve... No, ta prekrasna obiteljska slika uništena je u samo jednoj noći.

Jedne noći Kerema, voljenog sina Lejle Sarman Ozdemir i Kemala Ozdemira, iz obiteljskog doma odvode dvojica policajaca. Lejla je potresena tim vijestima, no tu je još šokantnija istina koja će se tek otkriti. U noći kada Kerema odvedu, poruka: „Ne uplićite policiju ili će vaš sin umrijeti!“ koja stiže na Lejlin mobitel otkriva da su suočeni s nevjerojatnim događajima.

Nesretni roditelji koji se ne mogu obratiti policiji, uz pomoć svog obiteljskog odvjetnika Metina angažiraju bivšeg policajca Mehmeta da im pomogne pronaći sina. Događaji koji su se zatim odvili sve su ostavili bez daha.

Za vas smo izdvojili 3 najnapetija trenutka do sada, a na vama je da odaberete najbolji!

Kemal je prisiljen ubiti kako bi spasio sina

Falko je dao nevjerojatnu ponudu Kemalu za Keremov život. Naredio mu je da ubije kako bi došao korak bliže sinu. Očajan, Kemal je poslušao i počinio zločin.

 

Što se dogodilo s Keremom?

Lejla je proživjela živčani slom zbog noćne more u kojoj nalazi krvavog Kerema. San ju je potresao, a majčinski instinkt natjerao da se bori još jače.

 

Mehmet je teško ranjen

Mehmet, prateći Murata, pokušava spasiti Kerema nakon što Nuri otkrije da mu Murat pokušava podvaliti lažan novac. No ubrzo shvaća da nije sam i u sukobu pištoljima je teško ranjen.

Koji vam je trenutak bio najnapetiji?

glasova:

Najbolje trenutke ovog tjedna pogledajte ovdje:

 

Napetu seriju 'Ukradeni život' ne propustite u pogledati od ponedjeljka do petka u večernjem terminu na Novoj TV. Novu epizodu pogledaj prije emitiranja na televiziji na OYO.

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju