Obitelj Boran sve se teže nosi sa situacijom u kojoj se nalazi.

Nevoljama u obitelji Boran ne nazire se kraj, a pitanje je koliko će se dugo moći nositi sa iskušenjima koja se svakim danom nalaze pred njima. U nastavku pregledajte najzanimljvije trenutke ovog tjedna.

Nakon situcije koja je zadesila obitelj Boran, Faruk se u novom okruženju osjeća usamljeno i prati ga tjeskoba. Između njega i Sureje dolazi do nesuglasica jer Sureja želi pronaći posao kako bi pomogla obitelji. Sukobljava se i s Ademom koji ga nakon sukoba prijavljuje u policijsku postaju te Faruk završava na ispitivanju.



Dilara pak ucjenjuje Adema i prisili ga da povuče prijavu protiv Faruka. Faruk je oslobođen, ali ispred policijske postaje gotovo dolazi do ponovnog obračuna. Tenzije u obitelji nesnošljive su, a odnos između Faruka i Sureje na klimavim je nogama.

Adem pokušava izgladiti odnose s Dilarom koja mu je obećala da će ga saslušati. Adem joj govori da je ona jedina istina u njegovom životu i pokušava ublažiti situaciju govoreći da je Fikret jednako kriv. No Dilari je dosta, govori mu da će pobaciti te da ne želi imati ikakve veze s njim.



Napetosti u kući još uvijek se osjećaju, a Faruk svima poručuje da ubuduće ništa ne rade na svoju ruku. Ulfet donosi lošu vijest. Prodaja zemiljšta koju je obitelj iščekivala otkazana je jer je tvrtka koja ga želi kupiti navodno na crnoj listi.



Adema progone noćne more u vezi njegovog djeteta jer živi u uvjerenju da je Dilara napravila pobačaj bez njegova znanja. Fikret je u šoku jer je čuo kako Ulfet govori Esmi da Faruk nije njegov pravi brat. Unatoč svemu što je doznao, Fikret je i dalje odlučan u namjeri da uništi Adema, a na putu je da se uvali u velike nevolje.



Distanca se stvorila između Fikreta i Ipek, a ona mu otvoreno priznaje da je nimalo ne čudi što ju je opet ostavio na cjedilu. No kada joj Fikret otkrije sumnju da je Faruk Garipov sin, Ipek tu informaciju uzima kao suho zlato. Ipek mu predlaže da naprave test očinstva kako bi otkrili što je od toga istina, ali Fikret odbacuje tu mogućnost jer ne želi opet razočarati majku.

Najzanimljivije trenutke tjedna pogledajte u galeriji: 


Ne propustite omiljenu seriju 'Istanbulska nevjesta' od ponedjeljka do petka na Novoj TV, a propuštene epizode pogledajte na OYO.

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju