Dajte svoj glas u velikoj anketi!

Događaji koji su se ovaj tjedan odvili sve su ostavili bez daha. Ipak, između brojnih napetih događa, istaknuli su se oni s Ozlem koja je pokazala nešto drugačiju stranu.

Za vas smo izdvojili scene s Ozlem koje su obilježile ovaj tjedan. Na vama je da odaberete najdražu!

Mehmet otkriva nove tragove vezane uz Ozlem

Mehmet ne želi ostaviti Ozlem samu, pa je prati na sastanak s čovjekom, a tragovi koje će na putu otkrivati probudit će sumnju u njemu i navest će ga da shvati što se zapravo dogodilo.

Kemal se ne može suzdržati

Ozlem govori Kemalu da je čovjek koji tvrdi da ga je Kemal udario autom povukao tužbu. No kad sazna da su Ozlem i Mehmet bili u skladištu i pronašli čahuru od metka, sasvim poludi. Ozlem ne može razumjeti njegovu iznenadnu reakciju i počinje sumnjati u njegovu iskrenost.

Ozlem i Mehmet na romantičnoj večeri

Nakon što je Ozlem odvela Mehmeta na mjesto koje ga je ugodno iznenadilo, poljupcem privode kraju romantičnu večer. Zadovoljan ishodom večeri, Mehmet ni ne pomišlja da bi ga u njegovom domu mogla dočekati katastrofa.

 

Mislite li da Ozlem ima skrivene namjere?

glasova:

Najzanimljivije trenutke tjedna pogledajte u galeriji:

 

Napetu seriju 'Ukradeni život' ne propustite pogledati od ponedjeljka do srijede, kao i u petak, na Novoj TV. Nove epizode pogledajte na OYO, prije emitiranja na televiziji.

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju