U devetoj epizodi doznat ćemo koji će od preostalih šest parova dospjeti u četvrtfinale plesnog spektakla!

Konkurencija na plesnom podiju svaki tjedan je sve veća, a izazovi sve teži i teži. Još samo četiri emisije dijele nas od trenutka kad ćemo saznati pobjednika ove sezone showa „Ples sa zvijezdama“. U nadolazećoj devetoj epizodi doznat ćemo koji će od preostalih šest parova dospjeti u četvrtfinale plesnog spektakla. Dosad su svi kandidati pokazali izniman napredak, no u četvrtfinalu ima mjesta samo za pet najboljih parova, pa će i ove nedjelje netko od njih svoje plesno putovanje privesti kraju.

Sljedeća emisija posebna je i po tome što ćemo prvi put u „Plesu sa zvijezdama“ vidjeti bitku parova u kojoj će se po dva para nadmetati u istoj koreografiji, a žiri će morati odabrati boljega. Vidjet ćemo u nedjelju tko će se pokazati kao bolji plesač. Pored bitke parova natjecatelji pripremaju i individualne koreografije.

Prošla emisija bila je u znaku dojmljivih individualnih nastupa i impresivnog plesnog maratona u kojem su parovi pokazali vještinu improvizacije te plesali cha cha cha, rumbu, salsu i jive. Najuspješniji su bili Marco i Paula koji su osvojili 7 dodatnih bodova. 

Na kraju svake emisije uživo dolazi najnapetiji dio – eliminacije. Ovoga puta glasovima publike odlučeno je da svoju plesnu avanturu završavaju Ana Zaninović i Mario Ožbolt. „Trebalo bi sambu izbaciti iz showa, to bi bilo najbolje“, našalio se Mario, a Ana je dodala da je najbolje svima dati sambu kao zadatak u prvoj emisiji u kojoj nitko ne ispada. Pogledajte nezaboravne trenutke osme emisije kroz ove fotografije. 

Plesno uzbuđenje raste, a parovi su spremni za novi izazov koji je pred njima. Tko će ovoga puta nadmašiti sva očekivanja ne propustite doznati u nedjelju na Novoj TV!

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju