Tko će najbolje proći u novom izazovu doznat ćemo već u nedjelju na Novoj TV!

Osmu emisiju showa "Ples sa zvijezdama" obilježio je plesni maraton u kojem su parovi pokazalo svoje umijeće improvizacije. Najsupješniji u tome bili su Marco i Paula koji su osvojili sedam dodatnih bodova. Plesna avantura nastavlja se ove nedjelje u kojoj parove čeka bitka parova. Natjecanje nastavlja samo šest parova, a tko će najbolje proći u novom izazovu doznat ćemo već u nedjelju na Novoj TV. 

Svoj posljednji ples u showu 'Ples sa zvijezdama' otplesali su Ana Zaninović i Mario Ožbolt, a njihova je avantura završila u osmoj emisiji uživo u kojoj su plesali sambu kojoj je žiri dodijelio 26 bodova. „Trebalo bi sambu izbaciti iz showa, to bi bilo najbolje“, našalio se Mario te dodao: „Hvala produkciji za još jednu sezonu i za ovu predivnu osobu koju sam upoznao, jedna od najdivnijih osoba u životu“. Riječi hvale za svog plesnog partnera imala je i Ana koja je poručila: „Htjela bih zahvaliti ovom prekrasnom mentoru, nije bilo lako, ali s plesom nastavljam i dalje. Hvala ti Mario što si me trpio, izvukao si ono najbolje od mene. Stekla sam prijatelja za život“.

Dojmovi se zbrajaju, reakcije na društvenim mrežama se ne stišavaju. Pogledajte objave s društvenih mreža naših natjecatelja.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Natjecanje dalje nastavlja samo šest parova, a u sljedećoj emisiji čeka nas i bitka parova koju ćemo na malim ekranima gledati već u nedjelju! 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju