Polufinalisti se spremaju za najveći izazov dosad!

Bliži se kraju napeta sezona omiljenog zabavnog spektakla "Ples sa zvijezdama" i trenutsk kad ćemo doznati tko odnosi pobjedu nakon intenzivnih i kreativnih 12 emisija. Polufinalisti marljivo spremaju posljednje detalje za nedjelju u kojoj ih čeka dosad najteži izazov – moraju izvesti tri plesa kojima će nastojati impresionirati žiri i gledatelje.

U polufinalnom izdanju showa plesat će Frano Ridjan i Gabriela Pilić, Marco Cuccurin i Paula Tonković, Daria Lorenci Flatz i Ivan Jarnec te Maja Drobnjaković i Marko Mrkić, a po završetku ovotjedne emisije doznat ćemo koja tri para ulaze u spektakularnu završnicu showa.

Prvi ples bit će "ples iskupljenja" u kojemu će kandidati imati priliku ispraviti greške koje su napravili u dosadašnjim nastupima. Upravo zbog toga, članovi žirija ovaj tjedan posjetili su polufinaliste na njihovim probama. Igor Barberić, Franka Batelić, Larisa Lipovac Navojec i Marko Ciboci imali specijalan zadatak ususret polufinalu, a u nedjelju ćemo vidjeti tko je najbolje poslušao i primijenio njihove savjete.

Osim toga, parovi pripremaju još jednu koreografiju, stoga će gledatelji vidjeti i živahni quickstep, slowfox, sanzualnu rumbu i valcer. Treći ples za parove nosi dosad najveći izazov u obliku plesne lutrije. Naime, natjecatelji će nasumičnim odabirom izvući jedan ples za koji će dobiti svega minutu i pol da se obuku, 30 sekundi da ga koreografiraju te 35 sekundi da ga što bolje izvedu. Plesna lutrija pokazat će koji se plesni par najbolje snalazi utrci s vremenom, a čija će improvizacija najviše oduševiti tek ćemo vidjeti.

A što se dogodi kad parovi shvate da ih samo jedna epizoda dijeli od finala – to nam otkriva TikTok profil "Plesa sa zvijezdama".

@plessazvijezdama.novatv Još malo još malo!!! #psz #fyp #plessazvijezdama #foryou ♬ UH OHHH - Killa

 

@plessazvijezdama.novatv Doći će sve na svoje😂🙋🏼‍♂️ #psz #fyp #plessazvijezdama #foryou ♬ original sound - Dragica Krasavcevic

U polufinalu su ostala samo još četiri plesna para koja će u nadolazećoj emisiji izvesti čak tri plesa, a tko će se plasirati u finale showa ne propustite doznati u nedjelju na Novoj TV! 

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju