Novu emisiju ne propustite u nedjelju od 20.15 na Novoj TV!

U napetoj devetoj epizodi "Plesa sa zvijezdama" po prvi put u ovom showu dogodila se bitka parova, a plesno natjecanje završili su Mario Mandarić i Helena Naletilić. „Zahvalila bih se Mariju na ovom jako lijepom periodu, on se stvarno trudio i dao je sve od sebe“, započela je njegova mentorica Helena, a Mario je nadodao: „Bilo je predivno iskustvo, nisam nikad mislio da ću plesati, ali evo me. Nastavit ću plesati po pirovima. Hvala produkciji što me zvala, Heleni koja me trpjela i svojoj supruzi Matei koja je najveća podrška od samog početka“. 

Bitka parova bila je posebno iskustvo za sve natjecatelje. Istaknuli su da im je posebno izazovno bilo to što plešu zajedno, a bore se jedni protiv drugih. Što se događalo iza kamera i kakva je atmosfera vladala u studiju otkrijte u novom videu.

Na redu je deseta emisija i ove nedjelje zvijezde plešu s dva mentora, a doznajemo i tko će zaslužiti ulaznicu za polufinale! Plesna groznica samo što nije dosegnula vrhunac, ali prije nego što doznamo imena kandidata koji će zauzeti mjesta u pretposljednjem krugu natjecanja, pred nama je još jedna nezaboravna večer.

Ove nedjelje očekuje nas emisija posvećena Euroviziji koja će na plesni podij donijeti najveće eurovizijske hitove posljednjih godina. Ove nedjelje očekuje nas emisija posvećena Euroviziji koja će na plesni podij donijeti najveće eurovizijske hitove posljednjih godina. U drugom dijelu showa, natjecateljskim parovima pridružit će se i bivši mentori koji su napustili natjecanje, pa će tako gledatelji vidjeti kako će se zvijezde snaći u plesu s dva mentora!

Ove nedjelje zvijezde plešu s dva mentora, a očekuje ih Eurovizijska večer. Tko će zaslužiti ulaznicu za polufinale doznat ćemo u nedjelju na Novoj TV!

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju