Tko će se plasirati u finale showa ne propustite doznati u nedjelju na Novoj TV!

Četvrtfinalna emisija showa "Ples sa zvijezdama" bila je u znaku Eurovizije, a na plesni podij donijela je nastupe za pamćenje, ali i trenutke koji će se pamtiti. Četiri para otplesala su do polufinala, a to su Frano Ridjan i Gabriela Pilić, Daria Lorenci Flatz i Ivan Jarnec, Marco Cuccurin i Paula Tonković te Maja Drobnjaković i Marko Mrkić. Polufinalnu emisiju pratite u nedjelju od 20.15 na Novoj TV.

U polufinalnoj emisiji natjecatelje čekaju "ples iskupljenja" i plesna lutrija, a po završetku ovotjedne emisije doznat ćemo koja tri para ulaze u spektakularnu završnicu showa. Kako bi osigurali svoje mjesto u finalu, kandidati ove nedjelje trebaju prvo otplesati tri različita plesa kojima će nastojati impresionirati žiri i gledatelje. Prvi ples u ovotjednoj emisiji bit će 'ples iskupljenja' koji će kandidatima omogućiti da isprave greške koje su napravili u dosadašnjim izvedbama. Osim "plesa iskupljenja", parovi za nedjelju pripremaju još jednu koreografiju, pa gledatelji u drugom plesnom krugu mogu očekivati živahni quickstep, slowfox, sanzualnu rumbu i valcer.

Za treći ples, kandidate će dočekati pravi izazov i to u obliku plesne lutrije. Naime, natjecatelji će nasumičnim odabirom izvući jedan ples za koji će dobiti svega minutu i pol da se obuku, 30 sekundi da ga koreografiraju te 35 sekundi da ga što bolje izvedu. Plesna lutrija pokazat će koji se plesni par najbolje snalazi utrci s vremenom, a čija će improvizacija najviše oduševiti tek ćemo vidjeti.

Dok čekamo novu emisiju koja donosi najviše uzbuđenja dosad te pred plesne parova stavlja najveće izazove dosad, pogledajte pregled okrugle desete emisije.

U polufinalu su ostala samo još četiri plesna para koja će u nadolazećoj emisiji izvesti čak tri plesa, a tko će se plasirati u finale showa ne propustite doznati u nedjelju na Novoj TV!

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju