Nova TV na sam izborni dan donosi emisiju posvećenu izborima već od 18 sati, a od 19 sati gledatelji se mogu informirati o prvim procjenama rezultata.

Nova TV na sam izborni dan donosi emisiju posvećenu izborima već od 18 sati, a od 19 sati gledatelji se mogu informirati o prvim procjenama rezultata. Višesatni program u studiju će voditi Mislav Bago i Sabina Tandara Knezović koji će tijekom večeri razgovarati i s gostima, Tihomirom Cipekom, Olegom Butkovićem i Arsenom Baukom. Tijekom izborne noći Vjekoslav Đaić će s komunikacijskom stručnjakinjom Gabrijelom Kišiček komentirati i analizirati načine komunikacije oboje kandidata, dok će Valentina Baus izbore popratiti iz jednog sasvim drugog rakursa.Sve relevantne informacije vezane za izbore građani mogu pratiti osim kroz informativni program Nove TV i putem digitalnih platformi, posebice na portalu DNEVNIK.hr koji aktivno svakodnevno prati sve aktivnosti i događanja kroz posebnu rubriku ''Predsjednički izbori'', kao i na društvenim mrežama Nove TV i DNEVNIK.hr-a i to pod službenim hashtagom #izboriPRH i #najboljanewsredakcija.

Podsjetimo, najveći broj gledatelja bilo je uz Novu TV tijekom prvog kruga izbora, a Nova TV će i tijekom ovog tjedna, pa i na sam izborni dan kvalitetno informirati građane transparentnim, vizualno pristupačnim i bogatim sadržajem.

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju