Nova TV na sam izborni dan donosi emisiju posvećenu izborima već od 18 sati, a od 19 sati gledatelji se mogu informirati o prvim procjenama rezultata.

Nova TV na sam izborni dan donosi emisiju posvećenu izborima već od 18 sati, a od 19 sati gledatelji se mogu informirati o prvim procjenama rezultata. Višesatni program u studiju će voditi Mislav Bago i Sabina Tandara Knezović koji će tijekom večeri razgovarati i s gostima, Tihomirom Cipekom, Olegom Butkovićem i Arsenom Baukom. Tijekom izborne noći Vjekoslav Đaić će s komunikacijskom stručnjakinjom Gabrijelom Kišiček komentirati i analizirati načine komunikacije oboje kandidata, dok će Valentina Baus izbore popratiti iz jednog sasvim drugog rakursa.



Sve relevantne informacije vezane za izbore građani mogu pratiti osim kroz informativni program Nove TV i putem digitalnih platformi, posebice na portalu DNEVNIK.hr koji aktivno svakodnevno prati sve aktivnosti i događanja kroz posebnu rubriku ''Predsjednički izbori'', kao i na društvenim mrežama Nove TV i DNEVNIK.hr-a i to pod službenim hashtagom #izboriPRH i #najboljanewsredakcija.

Podsjetimo, najveći broj gledatelja bilo je uz Novu TV tijekom prvog kruga izbora, a Nova TV će i tijekom ovog tjedna, pa i na sam izborni dan kvalitetno informirati građane transparentnim, vizualno pristupačnim i bogatim sadržajem.

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju