Očekuju vas najbolji filmski naslovi!

Vikend može početi još u petak navečer uz uzbudljivu dramu Zauvijek tvoj, u kojoj narednik američkih marinaca, Logan Thibault kojeg utjelovljuje Zac Efron, vraća se nakon trećeg služenja roka u Iraku s jedinim predmetom za koji smatra da ga je održao na životu – fotografijom žene koju uopće ne poznaje. Kad otkrije da se ona zove Beth i gdje živi, pojavi se na njezinu pragu i zaposli se u psetarnici koju vodi njezina obitelj. Unatoč njezinu početnom nepovjerenju i komplikacijama u osobnom životu, između njih razvije se ljubav, što Loganu da nadu da bi Beth mogla biti više od njegova talismana.

Nakon romantične drame, ne propustite pogledati film Moje najdraže vjenčanje u kojem se radnja zakomplicira kada dr. Tess Harper treba ići u Chicago na vjenčanje svoje najbolje prijateljice, na kojemu je i kuma. Iako je na vjenčanje planirala povesti svog dugogodišnjeg dečka, za kojega se nadala da će je napokon zaprositi, on je otkazao u zadnji tren zbog poslovnog događaja sa svojim šefom. Tess razočarana putuje sama, no unatoč frustracijama čvrsto je odlučila ponašati se pozitivno u idućim danima. U Chicagu ona upoznaje kuma Michaela koji joj se na prvu ne svidi. Međutim, oni ipak moraju surađivati kako bi osigurali da vjenčanje prođe glatko i bez previše pritiska na mladenku. 

Početak filmske subote obilježit će jedan stari western Sedmorica veličanstvenih, meksičko selo čija populacija ne poznaje nasilje već samo mukotrpan rad na zemlji na stalnom je udaru bandita koji im otimaju hranu zagorčavajući im život.Umorni od konstantnog izrabljivanja i terora konzultiraju se sa seoskim mudracem koji im poručuje da je vrijeme za borbu.Predstavnici seljana odlaze preko granice ne bi li pronašli oružje, međutim, u jednom mirnom američkom gradiću nailaze na Vina i Chrisa, dvojicu prijatelja i revolveraša koji ih uvjeravaju da im je pametnije unajmiti ljude koji znaju s oružjem.Njih dvojica okupljaju ekipu od sedam iskusnih revolveraša od kojih većina vjeruje kako će dobiti nagradu ukoliko obrane selo.Oni dolaze među seljane i pokušavaju ih naučiti revolveraškim vještinama istovremeno spremajući obranu sela. Navečer nikako ne smijete propustiti pogledati James Bond 007: Casino Royale, nakon što je stekao status 00 agenta i dobio dozvolu za ubojstvo, kreće u svoju prvu misiju na Bahame gdje se u kockarskoj igri mora suprotstaviti opasnom preprodavaču oružja Le Chiffreu. Bondov cilj je da Le Chiffre izgubi što više novca i strada od strane vlastitih ljudi. Bond će na svom zadatku naići na puno opasnosti, ali i puno lijepih žena... Nakon akcije i napetosti, najbolje se opustiti uz komedije Rat profesora i Dozvola za brak. U kojima će vas do suza nasmijati Ice Cube, Robert De Niro i Ben Stiller.

Nedjelja je rezervirana za kombinaciju avanture i akcije, Kong: Otok Lubanja u kojoj poducenti „Godzille“ donose svoju verziju izvora jednog od najmoćnijih mitova o čudovištu svih vremena. U ovoj uzbudljivoj originalnoj pustolovini skupina znanstvenika, vojnika i pustolova istražuje mitski, dosad neistraženi otok u Tihom oceanu koji je podjednako lijep i opasan. Ekipa je odsječena od svega poznatoga i ulazi u teritorij moćnoga Konga, čime počinje konačna bitka između čovjeka i prirode. Njihova misija istraživanja pretvara se u misiju preživljavanja i moraju se boriti da pobjegnu iz iskonskog raja u koji čovječanstvo ne pripada.

 

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju