„Ples sa zvijezdama“ pratite večeras u 20.15 na Novoj TV!

Odbrojavamo sate do početka druge emisije uživo koja nam tematski donosi Nezaboravnu godinu. Zvijezde će dočarati najvažniju godinu u životu. Što im je obilježilo život i za njih je nezaboravan događaj, koje emocije ih na to podsjećaju te kakav trag je događaj ostavio na njima. Sve to pokušat će ispričati kroz plesne stilove koje su vježbali u posljednjih tjedan dana.

Da posjeduju plesni talent, već su pokazali, a tko će se sve od njih istaknuti – tek ćemo doznati. No, već ove nedjelje kreće i borba za ostanak u showu, a jedan plesni par napušta daljnje natjecanje.

Članovi žirija imat će mogućnost od eliminacija spasiti jedan od tri plesna para s najnižim ukupnim kombiniranim bodovima. Preostala dva plesna para ulaze u finalno glasovanje gledatelja koji će svojim glasovima i glasanjem za jednog od dva plesna para odlučiti o nastavku njihovog natjecanja. Tko će osvojiti najveći broj bodova od žirija i za koga će publika glasovati najviše, presudit će o ukupnom rezultatu te finalnom poretku parova.
Gledatelji ispred malih ekrana imat će priliku glasovati putem telefona, mobitela ili DNEVNIK.hr aplikacije, od trenutka kada voditelji najave početak glasovanja i da su telefonske linije otvorene u prijenosu uživo. Onaj par koji u finalnom glasovanju dobije najmanji broj glasova, napustit će emisiju i natjecanje.

Pravila o glasovanju pročitajte OVDJE.

 

@plessazvijezdama.novatv Još dva dana do druge epizode! #psz #plessazvijezdama #dance ♬ original sound - Ali Campbell🏴󠁧󠁢󠁳󠁣󠁴󠁿

 

@plessazvijezdama.novatv Prvo ples pa politika! 😂🤷🏼‍♂️ #psz #plessazvijezdama #dance ♬ original sound - Em

 

@plessazvijezdama.novatv Sljedeće godine: Marko mentor, a Paula influencer 😂🤷🏼‍♂️ #psz #plessazvijezdama #dance ♬ original sound - kardashianshulu

 

 

@plessazvijezdama.novatv Koje ocjene bi vi dali Maji i Marku? #psz #plessazvijezdama #dance ♬ original sound - maree

 

 

 

 

Novu epizodu hit showa 'Ples sa zvijezdama' ne propustite u nedjelju na Novoj TV, a sve zanimljivosti o showu, natjecateljima pratite na digitalnim kanalima showa.

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju