Pravila sudjelovanja u Nagradnom natječaju „Super nagrade Supertalenta”

 Članak 1.
Nova TV d.d., Remetinečka cesta 139, 10000 Zagreb, OIB 75399377119 (u daljnjem tekstu: Priređivač) u čijem je vlasništvu Facebook i Instagram stranice Supertalent, organizira nagradni natječaj pod nazivom „Super nagrade Supertalenta“ (u daljnjem tekstu: Kreativni natječaj) za gledatelje Nove TV i posjetitelje Facebook i Instagram strance Supertalenta. Nagradni natječaj organizira se u svrhu promocije emisije Supertalenta i promocije Facebook i Instagram stranice Supertalenta.
Članak 2.
Nagradni natječaj počinje 16. 12. 2021. i traje do 18. 12. 2021.
Devet odgovora na Facebooku i Devet na Instagramu na postavljeno pitanje: “Koji natjecatelj je vaš favorit i zašto?’” nagrađujemo na Facebook i Instagram stranici Supertalent u periodu od 16.12. 2021. do 18. 12. 2021.
Članak 3.
Pravo sudjelovanja u Nagradnom natječaju imaju sve fizičke osobe, starije od 18 godina, koji prihvaćaju ova pravila (u daljnjem tekstu Sudionici). Sudjelovanjem u Nagradnom natječaju, Sudionici su suglasni da Priređivač može bez naknade koristiti sadržaj komentara koje su sudionici ostavili putem Facebook i Instagram stranice Supertalent.
Sudjelovanjem u Nagradnom natječaju Sudionici su suglasni da se na Facebook i Instagram stranici Supertalent objavi njihovo ime i prezime te vidi to što su napisali.
Članak 4.
Pravo sudjelovanja u Nagradnom natječaju imaju svi punoljetni Sudionici koji žive na području Hrvatske koji u razdoblju od 16. 12. 2021. do 18. 12. 2021. na Facebook i Instagram stranici Supertalent odgovore na jedno pitanje. Zadatak sudionika bit će da u komentare ispod objave napišu odgovor na postavljeno pitanje, bez naknadnog uređivanja (edita). Sudionici imaju vremena odgovarati na pitanja do petka nakon postavljene objave i to do 12 sati, svi odgovori koji se napišu nakon 12 sati neće se uvažavati. Sudionici trebaju pratiti dnevne objave o emisiji Supertalent kako bi znali odgovoriti na pitanje. Nakon završenog roka, odabrat će se devet (9) na Facebooku i devet (9) na Instagramu.
Sudjelovanjem u Nagradnom natječaju Sudionici su suglasni da podaci osobnog karaktera koje su dostavili Priređivaču uđu u bazu Nagradnog natječaja Priređivača, te da će nakon 31.12.2021. godine biti uništeni.
Članak 5.
Svaki komentar koji odgovara uvjetima natječaja navedenim u Članku 4. bit će objavljen na Facebook i Instagram stranici Supertalent u posebnoj objavi. Najbolji komentari prema odabiru Priređivača bit će objavljeni na Facebook i Instagram stranici Supertalent.
Svaki Sudionik može poslati neograničen broj komentara. Sudjelovanjem u Nagradnom natječaju Sudionici su suglasni da Priređivač može koristiti bez naknade i objaviti njihove osobne podatke: ime i prezime te sadržaj komentara koji su dostavili Priređivaču prilikom prijave na Nagradni natječaj. Sudjelovanjem u Nagradnom natječaju Sudionici su Suglasni da priređivač ove osobne podatke može koristiti bez naknade i objaviti u promotivne svrhe na internetu.
Priređivač zadržava pravo da pristigle komentare koji ne odgovaraju uvjetima navedenim u članku 4. ne objavi.
Članak 6.
Ukoliko u bilo kojem trenutku Sudionik želi prekinuti svoje sudjelovanje u Nagradnom natječaju, može to učiniti na način da ukloni komentar s objave Nagradnog natječaja na Facebook i Instagram stranici Supertalent.
Članak 7.
Priređivač prikuplja i obrađuje Vaše osobne podatke (ime i prezime, adresa) radi sudjelovanja u natječaju, uključujući radi kontaktiranja natjecatelja u svrhu provedbe natječaja i uključujući radi korištenja podataka o natjecatelju-pobjedniku u sredstvima javnog informiranja (objava podataka o dobitnicima nagrada, objava slikovnih i audio materijala o predaji nagrada i slično).
Prikupljeni osobni podaci ne dostavljaju se trećim osobama i ne izvoze se izvan Europske Unije.
Prikupljeni osobni podaci pohranjuju se na vrijeme potrebno za ispunjenje svrhe prikupljanja.
Osobni podaci se prikupljaju na dobrovoljnoj osnovi i obrađuju automatskom obradom, kojoj možete prigovoriti.
31.12.2021. godine briše se baza podataka s osobnim podacima sudionika natječaja.
Sudionik ima pravo u svakom trenutku odustati od dane suglasnosti, dostavom odgovarajućeg zahtjeva na kontakt adresu privatnost@novatv.hr (navedeno ne utječe na zakonitost obrade prije povlačenja suglasnosti). U tom slučaju Sudionik se isključuje iz daljnjeg natjecanja i gubi pravo na dodijeljene nagrade jer mu uručenje istih više neće biti moguće.
NOVA TV d.d. poštuje i prava Sudionika na pristup, ispravak i ograničavanje obrade osobnih podataka, kao i prava na ulaganje prigovora na obradu i pravo na prenosivost podataka. Navedena prava Sudionici ostvaruju podnošenjem pisanog zahtjeva NOVOJ TV d.d. i/ili Službeniku za zaštitu osobnih podataka na kontakt adresu e-pošte privatnost@novatv.hr.
Pravo na podnošenje prigovora ostvaruje se prigovorom Agenciji za zaštitu osobnih podataka RH.
Članak 8.
Svi sudionici natječaja suglasni su s Pravilima sudjelovanja u Nagradnom natječaju objavljenim na Facebook stranici Supetalent prema kojima se osobni podaci sudionika koriste samo u svrhe realiziranja natječaja.
U svakom trenutku tijekom trajanja Natječaja Sudionici mogu uskratiti odobrenje za držanje, obradu i procesuiranje njegovih osobnih podataka.
Ukoliko u bilo kojem trenutku Sudionik želi prekinuti svoje sudjelovanje u Natječaju, može to učiniti na način da pošalje e-mail na privatnost@novatv.hr. Priređivač će u zakonskom roku po primitku maila na njega odgovoriti ili, ovisno o sadržaju zahtjeva, izbrisati Sudionika (podatke) i dostavljeni sadržaj iz svoje baze, što ne utječe na zakonitost obrade i korištenje prije povlačenja iz Natječaja.
Članak 9
Sudjelovanjem u Nagradnom natječaju Sudionici preuzimaju odgovornost da su podaci koje su dostavili Priređivaču prilikom prijave na Nagradni natječaj istiniti, da ne dovode u zabludu te da se objavom dostavljenih osobnih podataka neće prekršiti ili ugroziti prava trećih osoba (autora komentara ili osoba koje se eventualno nalaze u komentaru). Priređivač nije ni na koji način odgovoran za sadržaj koji su objavili Sudionici. Za sve podatke i sadržaje koje pojedini Sudionik koristi u prijavi na Nagradni natječaj odgovoran je isključivo Sudionik koji je Priređivaču dostavio podatke i sadržaje. Ukoliko se utvrdi da je sadržaj objavljen u ime pojedinih Sudionika nezakonit ili neprikladan, Priređivač će takav sadržaj odmah po primitku informacije ukloniti i Sudionika koji je prekršio pravila isključiti iz daljnjeg natjecanja.
Članak 10.
Na Facebook i Instagram stranici Supertalent tijekom trajanja Nagradnog natječaja u svakom će trenutku biti dostupan pregled svih pristiglih radova koji odgovaraju uvjetima navedenim u članku 4. ovih Pravila.
Članak 11.
Pobjednici Nagradnog natječaja za svoj komentar bit će nagrađeni od strane Priređivača i to jednom od tri nagrade. 6 pobjednika će dobiti majicu i TWS bežične slušalice. 12 pobjednika će dobiti 2 majice i selfie ring.
Članak 12.
Tijek Nagradnog natječaja nadgledati će zaposlenici Priređivača. Komentari neprimjerenog sadržaja neće biti objavljeni.
Članak 13.
Smatra se da su sudjelovanjem u Nagradnom natječaju Sudionici u svakom trenutku upoznati s ovim pravilima te da ih u potpunosti i bezuvjetno prihvaćaju.
Članak 14.
Priređivač zadržava pravo bez prethodne najave promijeniti, modificirati ili nadopuniti pravila Nagradnog natječaja ili Nagradni natječaj u slučaju nepredviđenih ili izmijenjenih okolnosti u potpunosti prekinuti.
Članak 15.
Svaka promjena vezana uz Pravila Nagradnog natječaja biti će objavljena na Facebook stranici Nove TV. O važnim promjenama i dopunama Priređivač može obavijestiti Sudionike i/ili objavljivanjem na Facebook stranici Supertalent i/ili putem inboxa Facebook stranice Supertalent.
NOVA TV d.d.

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju