Putem besplatnog alata gledatelji imaju priliku anonimno dati svoj odgovor na anketno pitanje!

Nova TV predstavila je u rujnu svoju interaktivnu platformu koja omogućava gledateljima da se aktivno uključe u program te putem linka dnevnik.hr/glasaj daju svoje mišljenje, iskažu svoj stav i odgovore na aktualna pitanja putem ankete koja se svakodnevno prikazuje u Dnevniku. Od sada gledatelji to imaju priliku činiti i u popularnim zabavnim formatima – Supertalent i MasterChef.

Na vrlo jednostavan način, putem besplatnog alata, gledatelji imaju priliku anonimno dati svoj odgovor na anketno pitanje, a njihov se stav automatski prikazuje putem grafike na ekranu. Na pitanje postavljeno u programu Nove TV, gledatelji odgovaraju pristupajući linku supertalent.hr/glasaj i masterchef.hr/glasaj direktno, pomoću DNEVNIK.hr aplikacije ili putem QR koda.

U prvom tjednu gledatelji MasterChefa izjasnili su se o tome tko je zaslužio od kandidata ostati u showu, a u posljednjoj audicijskoj emisiji Supertalenta očitovati se je li član žirija Fabijan Pavao Medvešek trebao pozvati kandidata Augusta Popijača na audiciju ove sezone.

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju