Iznos od kupnje ide u humanitarne svrhe!

Iako mjesto Zaglave ne postoji na zemljopisnoj karti, postoji u popularnoj seriji "Kumovi", a nevjerojatna je činjenica da se putokaz upravo za to mjesto našao u oglasniku.


Serija je definitivno popularizirala Zaglave, a ima li među gledateljima Kumova i dovoljno jakih fanova da posegnu i za putokazom za omiljenim mjestom, tek je za vidjeti. Zanimljiv je i podatak što u oglasniku stoji da iznos ide u humanitarne svrhe, tako da vjerujemo da će putokaz brzo planuti.


A kada govorimo o mjestu Zaglave, to je svakako najpopularnije tv mjesto koje nikoga ne ostavljaju ravnodušnim, mjesto koje sve spaja i ujedinjuje. Podsjetimo, tako se i lik Tommy, kojeg u seriji glumi Fabijan Pavao Medvešek, nakon što je neko vrijeme izbivao iz Zaglava, ponovno vratio u rodno mjesto svoga oca, gdje je, između ostaloga, pronašao i ljubav svog života. No, njegova odabranica Lara ima neke druge planove.

Hoće li se njihovi putevi ponovno ukrstiti te hoće li izgladiti nesuglasice koje su ih razdvojile, ne propusti doznati u narednim epizodama ''Kumova'' jer svi putevi svakog tjedna iznova vode upravo u Zaglave.

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju