Prva velika uloga nakon hit serije

Glumica, producentica i model, Sofia Vergara jedna je od najpoznatijih televizijskih zvijezda u svijetu. Rođena je u Kolumbiji, a svoju je karijeru započela kao model. Kasnije je postala i glumica te je svoju slavu stekla zahvaljujući svojoj ulozi u popularnoj seriji „Moderna obitelj“.
Njezin nastup u „Modernoj obitelji“ donio joj je četiri nominacije za nagradu Emmy i pet nominacija za nagradu SAG.

Popularna kolumbijska glumica osim u serijama glumila je i u raznim filmovima među kojima se našla i akcijska komedija „Vruća potjera“.

U „Vrućoj potjeri“, Sofia Vergara utjelovila je Danielu Rivu, suprugu kriminalca, koja je svjedok u FBI-jevoj istrazi. Kako bi zaštitili svjedoka, agetica Cooper (Reese Witherspoon) dobiva zadatak da Rivu prebaci do suda. Međutim, stvari ne idu kako su planirale, a njih dvije ubrzo postanu meta kriminalaca i policije.

Iako je film imao podijeljene kritike, mnogi su istaknuli da je Sofia Vergara odlično odradila svoju ulogu pokazujući talent za glumu i komediju. Osim toga, film je bio prvi veliki projekt na kojem je Sofia radila nakon završetka snimanja „Modern Family“, što je pokazalo njezinu želju za različitim izazovima i žanrovima u glumačkoj karijeri.

„Vruća potjera“ je film koji će se zasigurno svidjeti mnogim ljubiteljima akcijskih komedija, a uz sjajnu glumačku postavu i puno humora, smijeh je zagarantiran.

Zabavnu akcijsku komediju "Vruća potjera" ne propustite pogledati u nedjelju u večernjem terminu na Novoj TV!

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju