Osigurali ulaznicu u veliko finale!

Napetost i uzbuđenje dostigli su vrhunac u polufinalnoj epizodi Survivora u kojoj su se natjecatelji suočili s nizom zahtjevnih prepreka na poligonu, boreći se za mjesto u finalu. Nakon žestoke borbe, ulaznicu u finale osigurali su Luka iz plavog tima i Stefan iz crvenog tima, jer su prvi skupili potrebnih pet bodova.

Voditelj Mario najavio je presudni trenutak: „Svoj posao za danas ste odradili. Ostali odlazite na plemensko vijeće, a o vašoj će sudbini odlučiti porota.“ Neokrunjena kraljica poligona, Mihaela, nije mogla sakriti svoje emocije. „Emotivna sam, pogotovo kad gubim. Ne volim gubiti. Htjela sam časno i borbeno doći u finale kao Luka, a ne da me netko izabere“, rekla je Mihaela kroz suze. Od uzbuđenja, i Luki su zasuzile oči. „Presretan sam. Survivor je nepredvidiv i želim uživati u finalu“, izjavio je on.

Stefan, kao nositelj titule prvog finalista, pohvalio je svoje suparnice: „Svaka čast. Bile ste fenomenalne protivnice danas i svih ovih dana“, rekao je Stefan. Sada Mihaela, Dorian, Anđela i Tijana moraju pripremiti fenomenalan govor koji će iznijeti pred porotom kako bi ih osvojili i izborili svoje mjesto u finalu. Polufinalna epizoda Survivora donijela je intenzivne trenutke, suze i radost. Natjecatelji su dali sve od sebe, a sada je na poroti da odluči tko će im se pridružiti u velikom finalu.

Ne propustite doznati i koga će porota proglasiti drugim finalistom.

Sve novosti o događajima u showu Survivor, koje vam donosi Telemach, pratite na portalu novatv.hr, službenoj stranici showa Survivor.

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju