Otkrio je pokoji detalj o novoj emisiji

Priznati chef i poznato televizijsko lice Ivan Pažanin pridružuje se zabavnom programu Nove TV kao voditelj novog kulinarskog showa 'Riba na torti' koji će gledatelji uskoro imati prilike gledati na malim ekranima. U showu će se pet poznatih ličnosti iz tjedna u tjedan natjecati za titulu najboljeg domaćina, a za zadavanje tjednih zadataka zadužen će biti upravo Ivan Pažanin koji će nadgledati kako se natjecatelji snalaze u izazovima te u svom duhovitom stilu komentirati događaje tijekom emisije.

„Oduševljen sam što ću biti dio ovog uzbudljivog projekta na Novoj TV. Već je poznato da je kuhanje moja strast, a 'Riba na torti' će omogućiti gledateljima da me vide u malo drugačijem svjetlu, zajedno s poznatim licima koja će pokazati kakvi su zapravo domaćini. Vjerujem da će gledateljima ovo biti zabavan show prepun pozitivne energije i jedva čekam podijeliti ga s njima“, poručuje Pažanin koji se osim bogatom kulinarskom karijerom može pohvaliti i televizijskim iskustvom te šarmom koji osvaja gledatelje.

U ulozi voditelja showa 'Riba na torti' Pažanin će dočekivati kandidate u smočnici, gdje će im pomoći u odabiru namirnica, dati zadatak za pripremu jela, ali i pokoji koristan savjet. „U 'Ribi na torti' glavne uloge imaju javne osobe iz različitih sfera društva. Atmosfera je vrlo opuštena i ne nedostaje šale. Svaki tjedan, pet natjecatelja ugošćuju jedni druge, a prije nego što se prihvate kuhanja, svrate do mene u smočnicu po potrebne namirnice i dozu ležernog razgovora“, otkriva Pažanin koji kao najveći adut ovog gastro showa ističe kombinaciju pozitivne atmosfere, gastronomije i dobrog druženja.

No da kandidatima ne bi bilo dosadno, Pažanin će se pobrinuti tako što će im pripremiti nekoliko zanimljivih obrata koji će dodatno potaknuti njihovu kreativnost i sposobnost improvizacije. „Malo smo se zaigrali i potrudili da natjecatelji imaju neočekivana iznenađenja. Nerijetko smo ih stavili u situaciju u kojoj trebaju malo i improvizirati, a ne samo kuhati prema receptu. Naravno, uz hranu i dobro društvo otkrije se svašta, pa mislim da će se gledatelji istinski zabaviti gledajući kandidate u akciji“, dodaje.

Prije televizijskih angažmana, svoj kulinarski put Pažanin je započeo upisivanjem Ugostiteljske škole u Splitu. Sa samo 22 godine postao je chef, a svoj zanat brusio je u priznatim hrvatskim i inozemnim restoranima pripremajući jela za brojne poznate osobe.

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju