Pogledajte poznatu bajku o Pepeljugi, smještenu u suvremeno doba i ispričanu na moderan način.

Tessa je zaposlena kao asistentica svojoj maćehi Divine i polusestrama Olympiji i Atheni. Polusestre odlaze na casting za 'Pepeljugu' Reeda Westa, popularnog pjevača koji održava show 'Cinderella – Uživo'. Tessa se sprijatelji sa šminkericom Georgijom koja ju uvjeri da se prijavi na audiciji za 'Bella Snow' kako joj polusestre i maćeha ne mogu stati na put.

"Pepeljugina priča 4" je još jedan u nizu filmova o Pepeljugi ispričanih na moderan način, s elementima pjesme i plesa. Nastavci su posebno popularni kod mlađe publike te nižu planetarne uspjehe. Heroine nastavaka priče o Pepeljugi su poznate Disneyeve zvijezde koje su karijeru nastavile kao glumice ili pjevačice.

Prva je Pepeljuginu priču ispričala Hilary Duff, koja je karijeru nastavila kao pjevačica, glumica, tekstopisac te skladateljica. Drugi nastavak priče o Pepeljugi donijela je Selena Gomez, pjevačica koju često nazivaju pop princezom. Lucy Hale je pjevačica i glumica najpoznatija po ulozi u seriji "Slatke male lažljivice".

 

Heroina četvrtog nastavka je Tessa, talentirana mlada pjevačica sa zavidnim talentom. Glumica koja ju glumi, Sofia Carson, je i sama Disney pjevačica i plesačica. Svoj talent je pokazala u filmu "Pepeljugina priča 4" brojnim pjevačkim i plesnim brojevima koje su mnogi kritičari pohvalili.nSofia Carson je pjevačku karijeru nastavila i nakon filmske uspješnice te niže glazbene hitove.

Romantičnu komediju "Pepeljugina priča 4" pogledajte u nedjelju u popodnevnom terminu na Novoj TV. Više filmskih naslova potražite na novatv.hr.

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju