Kako je tekla akcija gašenja požara?

Kako farmeri ovoga tjedna za zadatak imaju savladati vatrogasne vježbe ne bi li se u slučaju požara znali obraniti, nisu ni slutili da će ih glavni test sve podizati iz kreveta. Naime, ranom zorom probudile su ih sirene vatrogasnih vozila, a nad farmom se nadvio gusti dim, što je služilo kao simulacija za vježbu gašenja požara.



Iako su prethodnog dana sve definirali, čini se kako se farmeri i nisu najbolje snašli na zadatku. ''Malo su pogubljeni, oprema nije posložena'' primijetio je odmah zapovjednik VD Pakoštane, a negodovanje na njegovom licu primijetila je i gazdarica Maja, kao i poneki farmeri: ''Napad panike, svi trče kao muhe bez glave!'' kazao je Tomislav. ''Drama, potpuna drama!'' zaključila je Maja.



''Da je bila prava akcija, požar, koji se jednostavno širi svakom minutom, a njima je trebalo 10 minuta da dođe voda do gore, mislim da bi zahvatilo i farmu'' konstatirao je zapovjednik VD Pakoštane, a posebno je zamjerio farmerima to što je Kristina Mandarina u akciju gašenja išla bez kacige. ''To je jasno bilo definirano koje su te osobe koje idu s naprtnjačama dolje, ja dolazim dole i vidim Kiku bez kacige koja uopće nije bila u toj formaciji da ide s tom naprtnjačom, a Silvio koji je jasno i glasno bio određen za to, on je lagan kao pero i stoji kao da se ništa ne događa'' uzrujana je bila Maja.



Kako je tekla akcija gašenja požara, tko se najbolje snašao te jesu li zadovoljili zadatak, ne propustite doznati u večerašnjoj epizodi showa ''Farma More i Maslina''. Propuštene epizode pogledajte besplatno na novatv.hr.

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju