Prve ljubavne iskre i uzbudljivu radnu ne propustite u prvoj epizodi serije u utorak, 6.rujna od 21:15 sati na Novoj TV!

U prvoj epizodi nove uzbudljive dramske dnevne serije Nove TV koja s emitiranjem počinje ovog utorka upoznajemo glavne protagoniste. Petar, kojeg u 'Zlatnim dvorima' utjelovljuje glumac Matko Knešaurek, glazbeni je producent, a upoznajemo ga kao pravog zavodnika koji se u rano jutro rastaje od svoje ljubavnice netom prije dolaska njenog supruga.

U filmskog bijegu, u kojem mu pomaže najbolji prijatelj Ivan (Jan Kerekeš), oni zalutaju pa je Petar prisiljen lagati Vinku (Milan Štrlić), svom ocu, koji ga je, zapravo, uputio k poslovnom partneru Nikoli (Robert Kurbaša), s kojim radi na trenutno najvažnijem projektu. Na putu prema Nikolinom imanju, iznenadi ih dolazak djevojke Ane (Katarina Baban) na konju, uslijed čega njihov auto završi u jarku, a Petar ugleda djevojku kakvu do sada nikada nije sreo. Već pri prvom susretu Ane i Petra pojavljuju se ljubavne iskre i, iako je Anina prva reakcija na razmaženog tatinog sina u skupom kabrioletu daleko od idealne, ona im ipak pomogne da se njihov auto odšlepa u selo. Petar, silno očaran Anom, koristi svaku priliku da ju šarmira. Krišom, dok ju promatra, Ana zapjeva i privuče ga svojim prekrasnim glasom. Želeći joj biti što bliže, Petar ju budno prati. Ona ga se, na svoju sreću, ne uspijeva riješiti pa joj bude u blizini u trenu kada se dogodi nesreća i ostane bez svijesti u zapaljenoj štali.

Kako će hrabri Petar spasiti onesviještenu Anu te kakvu će dramu napraviti Petrova zaručnica Nera (Petra Kraljev) kada vidi taj herojski čin spašavanja, saznat ćemo u prvim uzbudljivim nastavcima 'Zlatnih dvora'. U općoj konfuziji izbija i svađa Petra s roditeljima i njegova oklada s majkom Irenom (Ecija Ojdanić): ili će od neke djevojke u par mjeseci napraviti glazbenu zvijezdu, ili odustaje od glazbe i ozbiljno se hvata nasljeđivanja očeve firme.

Prve ljubavne iskre i uzbudljivu radnu ne propustite u prvoj epizodi serije u utorak, 6.rujna od 21:15 sati na Novoj TV!

Pratite seriju #ZlatniDvori i na društvenim mrežama Facebook i Instagram
 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju