Više od 751 000 ljudi uz jučerašnju epizodu, serija opet na tronu gledanosti

 Nakon kraće pauze hit serija Nove TV vratila se u emitiranje, a uz epizodu ''Na granici'' ovog ponedjeljka bilo je više od 751 tisuće gledatelja te je ostvarila 46,4 posto udjela u gledanosti. Serija je ujedno bila uvjerljivo najgledaniji program dana na svim televizijama, a na drugoj poziciji na ljestvici gledanosti našla se još jedna serija – turska uspješnica ''Istanbulska nevjesta''.

Uz jučerašnju epizodu turske serije bilo je više od 662 tisuće gledatelja, a ostvarila je 38,1 posto udjela u gledanosti.

Osim navedenih serija u TOP 5 najgledanijih emisija dana na svim televizijama su i Dnevnik Nove TV, IN magazin i poslijepodnevne Vijesti Nove TV.

Gledatelji i uz kriminalističke serije kanala Doma TV
Većina gledatelja odlučila se za Novu TV, no bogati program Doma TV ovog ponedjeljka je također okupio veliki broj gledatelja. U razdoblju od 20 do 24 sata kada su bile prikazane serije ''Mentalist'', ''Tragovi zločina'' i ''Zaboravljeni slučaj'' ovaj specijalizirani kanal iz grupacije Nove TV bio je druga najgledanija televizija uz Hrvatskoj.

Ne propustite nove epizode omiljenih serija na kanalima Nova TV i Doma TV!
 

zvor: AGB Nielsen;
Ciljna skupina: 4+
Razdoblje: 28.01.2019.

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju