Nova, četvrta sezona hit serije od 5. lipnja na Novoj TV!

 Nova TV od 5. lipnja donosi četvrtu sezonu dramske serije nagrađene Emmyjem i nominirane za Zlatni globus, 'Doktori za seks'. Gledatelji će u novim nastavcima imati priliku vidjeti kako dr. William Masters i Virginia Johnson žanju plodove i pritisak seksualne revolucije šezdesetih godina.



'Doktori za seks' nagrađivana je dramska serija u kojoj Micheal Sheen i Lizzy Caplan utjelovljuju stvarne pionire znanosti o ljudskoj seksualnosti, dr. Williama Mastersa i Virginiju Johnson. Serija prikazuje neobične živote, odluke i ljubavne veze glavnih protagonista, kao i njihov put koji se podudara s velikim promjenama u popularnoj kulturi na prijelazu iz pedesetih u šezdesete godine prošloga stoljeća.



Njihova, za ono vrijeme smjela i kontroverzna istraživanja, uvelike su pridonijela razmahivanju seksualne revolucije te ih iz sveučilišne bolnice u St. Louisu, gdje su započeli svoju suradnju, odvela do naslovnice časopisa Time i brojnih gostovanja u američkim televizijskim emisijama poput kasnovečernjeg showa Johnnyja Carsona.



Dok se kasne šezdesete pretvaraju u rane sedamdesete, svijet i naši likovi u četvrtoj sezoni proživljavaju revoluciju. Grudnjaci gore, seks je posvuda, a William Masters i Virginia Johnson žanju plodove i pritisak revolucije koju su oslobodili.

Počinju sezonu posvađani i opterećeni lažima, no polako zamjenjuju uloge na poslu i u spavaćoj sobi dok se sporo, pomno i pomalo iznenađujuće vraćaju jedno drugomu.

Intrigantnu seriju 'Doktori za seks' ne propustite pratiti od 5. lipnja na Novoj TV !

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju