Od ponedjeljka se počinje prikazivati prva sezona hit serije!

Dramska hit serija prožeta humorom 'Kud puklo da puklo' vraća se na ekrane Nove TV.

Sjajna glumačka postava u ulogama originalnih i životopisnih likova iz sela Oštrovac obnovit će uspomenu na uzbudljive avanture u kojima zabave nikada ne nedostaje. Produkcijski i glumački tim glavne je pokretače radnje – ljubav, novac i moć – uspješno pretvorio u kvalitetnu i zaraznu fabulu koje će se gledatelji s radošću prisjećati.
Uzbudljiv scenarij, vrhunska glumačka postava i zanimljiva radnja prožeta komičnim scenama pokazali su se kao dobitna kombinacija koju su prepoznali i gledatelji tako što su iz epizode u epizodu pratili dogodovštine omiljenih Oštrovčana. Serija je bilježila sjajne rezultate i rušila rekorde gledanosti kao omiljeni sadržaj među serijskim programom. Na vrhu se zadržala dvije godine zaredom kao prvi izbor gledatelja, a osim u Hrvatskoj, serija je veliki uspjeh postigla i u tridesetak zemalja u kojima se serija u međuvremenu također prikazivala.

Više o likovima pogledajte OVDJE

Slojeviti likovi jedan su od najvećih aduta ove serije. Među glavnim ulogama našla su se poznata lica poput Mirne Medaković, Momčila Otaševića, Milana Štrljića, Sanje Vejnović, Janka Popovića Volarića, Žarka Radića, Asima Ugljena, Ecije Ojdanić, Ivana Hercega i Jagoda Kumrić. Ne dobiva svatko nasljeđe od milijun eura, a još manje ultimatum da će taj novac osvojiti ukoliko godinu dana provede u zabačenom selu i to u kući bez struje i vode! No, tri glavna lika – Katarina, Krešo i Tomislav – dolaze u Oštrovac po svoj milijun. Kroz brojne humoristične avanture, spletke i zavjere, mještani ih pokušavaju otjerati iz sela i preoteti im novac od nasljeđa. Jedno je sigurno – obrati i peripetije u velikoj borbi za nasljedstvom nikoga neće ostaviti ravnodušnim!

 Prisjetite se svih dogodovština omiljenih Oštrovčana od ponedjeljka do petka od 21.30 na Novoj TV!

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju