Ne propustite nove nastavke dogodovština omiljenih junaka – od 14.siječnja na Novoj TV!

Obožavatelji popularne dramske serije ''Drugo ime ljubavi'', nakon kratke blagdanske pauze, uskoro će opet uživati u dogodovštinama omiljenih junaka. Naime, serija se vraća na male ekrane već u utorak 14. siječnja, te će gledatelji opet moći pratiti nove zavrzlame i rasplete u napetim epizodama. Vrhunski glumački cast ovog tjedna vraća se i na set kako bi snimili nove nastavke uzbudljive radnje.



Glumica Arija Rizvić koja tumači lik Maje Krpan pauzu je iskoristila kako bi vrijeme provela s obitelji i za putovanja. ''Zimske praznike sam prvo provela u rodnoj Rijeci s najbližima, i nakon toga sam provela par predivnih i sunčanih dana u Rovinju. Mogu reći da sam se dobro odmorila i opustila. Novu godinu sam provela s društvom u kućnom ambijentu, te sam nakon Nove s prijateljicama i kolegicom iz serije i prijateljicom Katarinom Baban otputovala u Pariz. Predivno smo se provele, isprobale francuske delicije i posjetile toliko toga. Ovo nam je bio prvi put u Parizu i svakako ćemo se vratiti opet. Veselim se povratku na set, čekaju nas uzbudljive i intrigantne epizode koje trebamo snimiti'', rekla je Arija.



Glumica Ecija Ojdanić koja je u seriji utjelovila lik Nade Prpić kaže da joj je kraj godine najljepši dio godine, pa ga je iskoristila za odmor. ''Mogu reći da sam se zaista dobro odmorila. Badnjak i Božić smo proveli kod rodbine, a nakon toga smo s djecom otputovali u Portugal. Tamo smo dočekali Novu godinu i iskoristili još tri dana za skijanje. Svugdje nam je bilo predivno i uživali smo s djecom. Ovo su bili praznici za pamćenje. Sada sam orna i zaželjela sam se snimanja'', kazala je Ecija.

I glumac Slavko Sobin je tijekom pauze od snimanja putovao. ''Badnjak i Božić sam proveo kod kuće u Splitu s obitelji i prijateljima, a za Novu godinu otputovao sam u Jordan što mi je bila dugogodišnja želja, čak sam lani imao i avionske karte, ali mi je iz privatnih razloga put propao. Tako da sam jedva dočekao ove godine otići. Tri dana civilizacije i grada i tri dana pustinje, sve skupa me potpuno resetiralo i zapravo jedva čekam vidjeti kolege i zakucati ovu našu seriju do kraja'', rekao je Sobin.



U novim nastavcima serije ''Drugo ime ljubavi'' ne propustite doznati tko od likova gubi život, a čije se tajne napokon razotkrivaju. Saznajte i tko će s kim završiti u krevetu, tko će biti istjeran iz kuće u kojoj živi, koje je iznenađenje Anine rođendanske proslava te kakve sve nove planove kuju junaci ove rado gledane serije.

Ne propustite nove epizode omiljene serije od 14.siječnja na Novoj TV!

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju