Novu sezonu 'Kumova' pratite od ponedjeljka, 15. siječnja na Novoj TV!

Ususret novoj sezoni ''Kumova'' koja na Novoj TV kreće u ponedjeljak, 15. siječnja u 20:20 sati, gledatelji imaju iznimnu priliku upustiti se u nevjerojatno putovanje kroz vrijeme, kroz kolekciju fascinantnih fotografija ključnih trenutaka iz života omiljenih likova. Ove fotografije, koje smo mogli vidjeti u kadrovima serije prethodnih sezona, sada su pažljivo odabrane i izdvojene na jednom mjestu kako bi gledateljima pružile intenzivan doživljaj emocija, uspomena i povijesti koja je oblikovala "Kumove".

Produkcijski tim Nove TV posvetio se stvaranju autentičnih povijesnih fotografija, svaka od njih oživljava neponovljive trenutke. Kroz objektiv kamere, gledatelji tako mogu vidjeti fotografije Stipana Macana u naponu snage nakon povratka iz Njemačke, fotografije s vjenčanja zlatnog para Zvone i Anđele Akrap. Fotografije prikazuju i davnu mladenačku ljubav između Luce i Zlatana, svečanost otvaranja Macan Benza te vjenčanje Vesne i Aljoše Gotovca, a tu je i mlada Ivka koja je svojedobno nosila titulu nabolje cure u Zaglavama.

Ove fotografije ne samo da evociraju uspomene, već i dodaju slojeve kompleksnosti likovima, obogaćujući tako priču koju gledatelji vjerno prate, pružajući im priliku da dublje istraže njihove živote, da se povežu s njihovim dubokim osjećajima, životnim izazovima te trenucima slave koji su oblikovali njihove sudbine.

Nova sezona hit serije sa sobom nosi promjene koje neće svi mještani srdačno dočekati. U mjesto dolazi novi načelnik Stanislav Stanley Cukela (Žarko Radić), bogati iseljenik koji već godinama živi u Kanadi i dolazi riješiti pomršene račune iz mladosti, ali i Zaglave pretvoriti u turističko mjesto. „Nisam mogao odoljeti toj prekrasnoj ekipi jer su stvarno skupili izvrsne glumce. Mislim da je to najveća tajna uspjeha ove serije jer ima prekrasnih likova s kojima se ljudi mogu identificirati, mislim da je to to“, poručuje Žarko pred početak sezone.

 

Nove zaplete najavljuju i mlade snage serije Janko (Momčilo Otašević) i Luce (Ana Uršula Najev). „Zapravo dogodit će se krucijalno razilaženje u životnim stavovima. To će ja mislim biti njihov najveći ljulj u vezi. Moram stvarno reći da je ova sezona meni najbolja dosad. Jedva čekam da krene!“, poručuje Uršula, dok Momčilo dodaje: „Ova nova je nama privatno i intimno bila glumački najbolja sezona dosad.“

Intrigantne nove epizode ''Kumova'' pratite od 15. siječnja na Novoj TV!

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju