Dugo iščekivani revanš gledatelji mogu pratiti uživo na portalu GOL.hr te naknadno u programu Nove TV!

Ljubitelji borilačkih sportova ovog vikenda na kanalima Nove TV mogu pratiti jednu od najspektakularnijih UFC borbi ove godine – povijesni okršaj američko-hrvatskog nokautera Stipe Miočića i bivšeg šampiona Juniora dos Santosa.

U noći sa subote na nedjelju, 14. svibnja, s početkom u 4 sata, UFC 211 će se prikazivati uživo na portalu GOL.hr uz komentatore Vladu Bobana i gosta Igora Pokrajca, a snimka će biti prikazana u programu Nove TV istog dana.



U noći sa subote na nedjelju, Miočić definitivno ulazi u meč života. Prije dvije i pol godine je doživio posljednji poraz u karijeri i to protiv Juniora dos Santosa. Ako ga Miočić u Dallasu pobjedi, ulazi u povijest UFC-a kao jedini teškaš koji je obranio pojas prvaka dva puta zaredom. Spreman je, zdrav je i ima samopouzdanja, uvjerili smo se u to na njegovim treninzima u Clevelandu. Čeka nas spektakularna borba i vjerujem da će Stipe u Dallasu ispisati povijest“, rekao je Vlado Boban koji je u tjednu uoči borbe posjetio Stipu Miočića u Clevelandu i razgovarao s njim o borbi koja ga ovog vikenda čeka.



Prvi međusobni meč ovog dvojca je održan u prosincu 2014. godine u Phoenixu, a nakon pet spektakularnih rundi, Dos Santos je slavio jednoglasnom odlukom sudaca. No, od njihovog dvoboja mnogo toga se promijenilo. Tako je 2016. za Stipu Miočića bila godina iz snova – prvo je u siječnju pobijedio Andreija Arlovskog za samo 54 sekunde, da bi već u svibnju napao pojas koji je tada držao legendarni Fabricio Werdum. Uslijedila je prva obrana naslova u njegovom Clevelandu protiv bivšeg Dream, Strikeforce i K-1 prvaka Alistaira Overeema. „Vatrogasca“ Stipu Miočića, koji nosi titulu “najopasnijeg čovjeka na planeti”, u Ocatogonu ovog vikenda gledamo prvi put nakon 2016. godine i spektakularnog nokauta protiv Overeema.



Osim ovog glavnog, popis borbi UFC-a 211 u Dallasu sadržava čitav niz drugih spektakularnih dvoboja. Tako će u “co-main” eventu Joanna Jedrzejczyk braniti pojas prvakinje u slamka kategoriji protiv Jessice Andrade. Demian Maia i Jorge Masvidal će odmjeriti snage u velter kategoriji, a bivši prvak Frankie Edgar će se sudariti s ultra talentiranim Yairom Rodrigezom. Glavni dio večeri će otvoriti Henry Cejudo i Sergio Pettis u perolakoj katetegoriji, a tome treba dodati i spektakularan meč u uvodnom dijelu između donedavnog prvaka Eddieja Alvareza i Dustina Poiriera.

UFC 211 donosi dugo iščekivani revanš UFC prvaka Stipe Miočića i bivšeg šampiona Juniora dos Santosa, a gledatelji ga mogu pratiti uživo na portalu GOL.hr te naknadno u programu Nove TV!
 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju