Najmlađi gledatelji imaju priliku zabaviti se uz poučnu animiranu seriju 'Robocar Poli', od 10. travnja na Novoj TV u jutarnjem terminu!

Nova TV donosi animiranu seriju o neustrašivom spasilačkome timu kojemu je glavna misija zaštititi Brum-Grad od različitih nezgoda i opasnosti. Njihovi prijatelji i susjedi uvijek mogu računati na njihovu pomoć, a najmlađi će gledatelji uz svaku epizodu naučiti nešto novo o važnosti pomaganja i poštivanja pravila sigurnosti.

Bum-Grad je šarmantni mali gradić s neustrašivim spasilačkim timom. Njegovi stanovnici često upadaju u nevolje, no spasilački tim Robocar uvijek se pojavi na vrijeme da ih zaštiti. Ovi spasioci sa sposobnošću transformiranja ovdje su kako bi spašavali svoje susjede i prijatelje od različitih opasnosti, s obzirom na to da se u Brum-Gradu nerijetko događaju različite nezgode, poput klizanja automobila niz liticu, utapanja u jezeru ili požara, ali ovi simpatični junaci uvijek uspiju spasiti ljude i vozila koji se nalaze u opasnim situacijama. Ovaj hrabri spasilački tim sastoji se od posebnog policijskog automobila po imenu Poli koji ima sposobnost transformacije u robota, vatrogasnog vozila Roya koji je fizički najjači član tima, ambulantnih kola Amber koja uvijek prema unesrećenima pokazuje suosjećanje, helikoptera Hellyja koji leti iznad gradića kako bi na vrijeme opazio nezgode, te operaterke Jin, jedine članice tima koja nije robotsko vozilo već vješta i inteligentna djevojka.


Osim što će se najmlađi gledatelji uz ovu animiranu seriju zasigurno dobro zabaviti, također će imati priliku i ponešto naučiti. Naime, glavni likovi u svakoj epizodi upoznaju svoje gledatelje s pravilima sigurnosti i savjetuju ih kako se ophoditi u slučaju određene opasnosti, a uče ih i o važnosti pomaganja drugima.
 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju