Pretposljednja audicijska epizoda Supertalenta.

Još su samo dvije epizode ostale do kraja audicijskog dijela devete sezone Supertalenta, a samo je jedan zlatni gumb – onaj Martine Tomčić – ostao neiskorišten. U prethodnih šest emisija, svoja su mjesta u polufinalu rezervirali iluzionist Magic Leon, pjevačica Farija Gaši, bubnjar Ilija Babić i plesači na šipci Mia Kuleš i Ivo Štrkljević, a tko će im se pridružiti tek ostaje za vidjeti.

U nedjeljnoj epizodi vidjet ćemo deset novih audicijskih nastupa kandidata koji će u najgledanijem zabavnom showu pokazati svu raskoš svog talenta, a jedan od njih bit će glazbenik Damir Slunjski koji nigdje, pa tako ni na pozornicu Supertalenta, ne ide bez svog zaštitnog znaka – šešira. Njegov je omiljeni žanr country, no na njegovom albumu, koji je nedavno objavio, mogu se naći i rokerski hitovi. Dobre zabave neće nedostajati ni uz bend Strahinja Jajić & The Bad Week koji se sastoji od tri člana s vrlo zanimljivom pričom o tome kako su se okupili. Prije dvije godine, ulični svirači Strahinja i Gile svirali su svaki na svom kraju ulice, no ubrzo su shvatili da bi se trebali ujediniti jer samo odvlače pažnju jedan od drugog, a iz istog im se razloga nekoliko dana kasnije pridružio i treći član Danijel. Ime svom bendu dali su po tome što su oni potpuna suprotnost lošem vikendu, a u showu će pokušati svojom glazbom očarati članove žirija.

Pred četveročlani žiri ove će nedjelje ponovo stati Varaždinac Mladen Fajfarić koji prilikom svog prvog pojavljivanja u showu 2018. godine nije uspio izboriti prolaz dalje. Ovom informatičaru po struci u Varaždinu govore da je dvojnik Zdravka Čolića, a s kojim će se hitom ovoga puta predstaviti doznat će se uskoro. Među pjevačima u sedmoj emisiji naći će se i Splićanka Emma Uvalić koja je još kao djevojčica nastupala s Doris Dragović te djevojčica Sara Juran iz Zagreba koja će za audicijski nastup izvesti pjesmu iz poznatog Disneyjevog crtića.

Svojim žonglerskim trikovima gledatelje će zabaviti John James David Peralta koji je u Zagreb stigao iz Kolumbije, a trenutno radi kao performer na ulici. Želja mu je nastupati po hotelima i na televiziji, a možda će upravo sudjelovanjem na Supertalentu doći korak bliže ka svojim snovima.

U sedmoj emisiji neće nedostajati ni plesa, a na pozornici će se ovoga puta pojaviti čak dvije plesne skupine. Jedna od njih bit će plesni klub Dance Queen iz Kraljevice koji se može pohvaliti činjenicom da je jedini klub u Primorsko-goranskoj županiji s certifikatom za sport, a iz Osijeka će na pozornicu stići članovi plesnog studija Illusion koji za Supertalent pripremaju spektakularnu koreografiju.

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju