Mame znaju najbolje što je dobro za njihove sinove, i u tome će im rado pomoći!

'Ženim sina?' format je koji će zabaviti gledatelje, a sudionicima pomoći da nađu svoju srodnu dušu koja je draga njihovoj majci. U središtu pozornosti su majka koja uvijek zna što je najbolje za njezina sina te sin spreman pronaći pravu i istinsku ljubav.

Naime, radi se o muškarcima koji su šarmantni, zgodni, poželjni, ali ipak slobodni, i pritom još uvijek žive sa svojom majkom. Stoga je krajnje vrijeme da majka preuzme stvari u svoje ruke i pomogne svome sinu pronaći djevojku koja će za njega biti ona prava!Majka i sin, kroz razne zajedničke aktivnosti prolaze eliminacijski proces sa zanimljivim ženama sve dok ne izaberu onu koja im najviše odgovara. Iako je sin taj koji odabire, sve se odvija pod budnim okom majke koja se neće libiti izjasniti o svojim favoritkinjama, pa čak i prisiliti ga da odabere upravo po njenom.

Kroz svaku epizodu gledatelji će imati priliku vidjeti međusobni razvoj odnosa majke i sina, emocije koje se rađaju između sina i djevojaka ili pak majke i djevojaka, ali i krajnje eliminacije pojedine djevojke. Majke i sinovi osim što će ići na razne izlete i aktivnosti s djevojkama, kroz koje ćemo imati priliku vidjeti kako se koja djevojka u čemu snalazi i rađa li se ljubav prema sinu, određeni broj djevojaka sinovi će pozvati kod sebe u svoju kuću gdje će neko vrijeme boraviti na glavnom teritoriju majke.

Na samom kraju avanture, u prisutstvu majke kandidat će morati odlučiti hoće li neku od odabranih djevojaka zaručiti ili ne.

'Ženim sina?' je reality show koji je premijerno prikazan 2006. godine. Show je poseban uspjeh zabilježio u Španjolskoj gdje je bio top format na kanalu Quatro te bio prikazan četiri sezone u razdoblju od 2012. do 2015. U Njemačkoj je show bio lider u svom slotu čak devet sezona. Show je prikazan u 16 zemalja diljem svijeta, te je svoju iznimnu popularnost ostvario i u Nizozemskoj (NED2), Belgiji (VTM), Norveškoj (TV2), Francuskoj (TF1), Poljskoj i Slovačkoj.

VODITELJICA:

Irina Čulinović je televizijska, radijska voditeljica i urednica te uspješna poduzetnica. Više od 20 godina radijske karijere donijelo joj je i nominaciju za svjetskog radijskog Oscara, a po istraživanjima, najdraža je voditeljica slušatelja diljem Hrvatske. Televizija je Irini ipak prva ljubav, a nakon što je vodila emisiju 'Život priča priče', ponovno ćemo ju gledati u voditeljskoj ulozi TV formata.

„Sretna sam kao dijete što počinje ova televizijska avantura u kojoj iskreno uživam. Okružena profesionalcima i pozitivnom energijom, već osjećam kako će nova emisija 'Ženim sina?' lako pronaći put do gledatelja. Riječ je o jako zabavnom formatu koji po prvi puta prikazuje stvarni odnos između mame i sina kad je riječ o jednoj od najvažnijih odluka, izbora životne partnerice. Komentari, očekivanja, razgovori između mame i sina - u isto su vrijeme nevjerojatno smiješni, ali i pokazuju koliko je taj odnos kompleksan, dubok i važan.“ izjavila je s uzbuđenjem Irina.

KANDIDATI:

U potragu za idealnom snahom upustili su se Adnan i majka Merima Avdić iz Rijeke, Elvis i majka Elanoris Vaupotić iz Splita, Igor i majka Marica Bjelošević iz Brdovca, kao i Marko i majka Ana Sandalić s otoka Raba.


Show 'Ženim sina?' pratite od ponedjeljka do petka u popodnevnom terminu na Novoj TV
 

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju