Kada se kraljica i kralj zateknu u azijskom ljubavnom trokutu, moguće je i da slon spasi vjenčanje

Godinu dana nakon vlastitog kraljevskog vjenčanja, kralj Edward i kraljica Paige od Danske primaju pozivnicu da prisustvuju vjenčanju princeze Myre od Sangyoona. Po njihovom dolasku u Sangyoon, kraljica Paige doznaje kako je princeza Myra vrlo nesretna zbog ugovorenog braka sa zlokobnim Kahom.

Myra je potajno zaljubljena u Alua, dresera slona kojeg Myra treba, po običaju, jahati na vjenčanju. Kada se otkrije tajna veza Myre i Alua, on završava u zatvoru, a svadbeni slon bježi u džunglu. Kako bi spasili Myru i Alua, Paige i Edward kreću u potragu za slonom.

Film je smješten u izmišljenoj zemlji Sangyoon koja je osmišljena kao kombinacija Indije i Kine. U romantičnoj komediji se savršeno isprepliču kultura, život i običaji obaju zemalja. Popratne glazbene djelove pratj šarena scenografija.

Romantična komedija dokazuje kako je ljubav moguća čak i u nemogućim uvjetima. Glavna poruka filma je upravo misao kako je sve moguće, samo kada uz dozu zabave dodamo i dozu prave, istinske ljubavi.

Zabavnu romantičnu komediju "Kraljević i ja 4: Azijska avanturane propustite pogledati u nedjeljnom u prijepodnevnom terminu na Novoj TV!

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju