Finalni tjedan 'Azre'!

Turska hit serija 'Azra' od samog početka emitiranja privukla je veliki broj gledatelja uz male ekrane, a sada ulazi u svoj finalni tjedan.



Svaku epizodu serije u prosjeku je pratilo oko pola milijuna gledatelja te je serija ostvarila 34,5 posto udjela u gledanosti. U slotu emitiranja uz omiljene likove, drame i intrige bilo je dvostruko više gledatelja nego kod prvog konkurenta te trostruko više nego kod drugog konkurenta. 'Azra' je ujedno i najgledanija strana serija u Hrvatskoj ove godine.

Posljednja epizoda serije 'Azra' o zlatnoj djevojci čiji se svijet sruši smrću oca i bogatom zavodniku koji bahatost zamijeni ljubavlju prema njoj, emitirat će se u četvrtak 16. srpnja na Novoj TV. Posljednjih mjeseci iz dana u dan, serija je plijenila pozornost gledatelja pred malim ekranima zbog vrhunski izvedenih dramatičnih preokreta, dubokih emotivnih odnosa među likovima te odlične razrade suprotstavljanja dobra i zla.



U posljednjem tjednu emitiranja ne propustite doznati kako će se odviti napeta situacija s Azrinom teškom bolešću od koje je umrla i njezina majka. Do samog kraja finalne epizode liječnici će se boriti za Azrin život, no hoće li u tome uspjeti i hoće li njezina i Dženkova ljubav imati sretan kraj ili će bolest ipak biti jača? Sumru, koja je Azrinoj i Dženkovoj ljubavi cijelo vrijeme stajala na putu, dat će sve od sebe da bi dokazala svoju nevinost i izašla iz zatvora, ali pravda i njoj donosi neka iznenađenja.

Posljednju epizodu serije 'Azra' ne propustite u četvrtak 16. srpnja na Novoj TV! Nove epizode gledajte prije emitiranja na televiziji na Nova Plus.

Izvor: AGB Nielsen
Razdoblje: 1.1. – 2.7.2020.
Ciljna javnost: 4+

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju