MasterChef kuhinja uskoro ponovno otvara vrata

Nova TV poziva sve zainteresirane za sudjelovanje u uzbudljivom MasterChefu da se prijave čim prije jer ovo je posljednji poziv prije audicija za novu sezonu. Svoju ljubav prema kulinarstvu natjecatelji imaju priliku dovesti na višu razinu i to uz mentorstvo najboljih gastro profesionalaca. Nakon uspješne četiri sezone, MasterChef kuhinja uskoro ponovno otvara vrata novim kandidatima koji se rado hvataju u koštac s kulinarskim izazovima.

Naoštri svoja osjetila, zapali svoj borbeni duh, začini svoje iskustvo i postani novi hrvatski MasterChef! Prijavi se putem telefonskih prijava na broj 060 800 061* ili putem e-maila: masterchef@novatv.hr.

Svi zaljubljenici u kuhanje imaju priliku postati dio jednog od najkreativnijih televizijskih formata, u novoj petoj sezoni showa. Samo najbolji će dobiti priliku ući u MasterChef kuhinju i natjecati se za glavnu nagradu, istovremeno učeći od najboljih kulinarskih stručnjaka.

Strast, talent, entuzijazam, motiviranost, otvorenost, želja za novim iskustvima i učenjem, ljubav prema kreiranju novih jela, samo su neke od karakteristika koje će se uzeti u razmatranje pri odabiru potencijalnih natjecatelja nove sezone MasterChefa.

*(Cijena ovog poziva iznosi 3,75 kn za pozive iz fiksne mreže, a 5,05 kn po pozivu za pozive iz mobilne mreže.)

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju