Kvalifikacije za EURO 2024.

Nakon fijaska u listopadskom ciklusu kvalifikacija, u kojem su upisali dva poraza protiv Turske i Walesa te potpuno zakomplicirali put na Euro, pred Vatrenima su dvije posljednje utakmice u skupini D kvalifikacija za Euro 2024. Prvu će igrati u Rigi 18. studenog protiv Latvije, a drugu tri dana kasnije, 21. studenog u Zagrebu protiv Armenije. Obje utakmice uživo prenose Nova TV i portal gol.hr – Latvija-Hrvatska s početkom u 17.10, a utakmicu s Armenijom od 20 sati.

 UŽIVO NA GOL.HR

Sve detalje prije i nakon utakmice s Latvijom iz studija donosi Milan Stjelja u društvu komentatora Aljoše Vojnovića i Roberta Jarnija, dok će igru na terenu komentirati Saša Lugonjić. Za susret s Armenijom postava se djelomično mijenja, pa će tako Stjelju kao voditelja u studiju zamijeniti Lugonjić, a utakmicu će komentirati Marko Šepat.

„Razočarali smo u listopadu i sada moramo ponizno, odlučno i zajedno popraviti taj dojam“, izjavio je nedavno izbornik Dalić. Hoće li njegovi izabranici ubilježiti obje pobjede i pritom dočekati kiks Velšana, potreban za izravni plasman na Euro, bez odlaska u stresni play-off, doznat ćemo vrlo skoro.

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju