Na pozornicu se vraćaju Majin i Jankov zlatni gumb!

 Ove nedjelje na rasporedu je posljednja polufinalna epizoda osme sezone Supertalenta u kojoj će deset preostalih polufinalista dati sve od sebe da svoj talent pokažu u najboljem izdanju, a na užarenu pozornicu ponovo će stati i kandidati kojima su put do polufinala pozlatili Maja i Janko, dodijelivši im svoj zlatni gumb.

U ovotjednoj emisiji svoje će nevjerojatne trikove pokazati iluzionist Staneli koji je u prvoj ovosezonskoj epizodi oduševio i raznježio Maju do te mjere da mu je pritisnula zlatni gumb. Iako ga prati teška životna priča, ovaj 25-godišnjak koji je s 14 godina pobjegao od kuće i pridružio se cirkusu, vraća se jači no ikad da pokaže nove uzbudljive trikove.

Pod svjetlima reflektora u polufinalu zasjat će i Jankov zlatni gumb Mark Bagarić, koji je svojim iznimnim glasom nakon audicijskog nastupa izazvao pravu senzaciju, a ovoga puta priprema izvedbu koja nikoga neće ostaviti ravnodušnim.

Ove nedjelje gledatelji pred malim ekranima moći će uživati u nastupu fantastične plesačice Siene Uremović koja je na audicijama izvela nastup nakon kojeg se pohvale žirija nisu prestajale nizati. Iako je s 15 godina doživjela nesreću nakon koje se pitala hoće li uopće moći hodati, ova 18-godišnjakinja, koja kod kuće ima 500-tinjak tijara s natjecanja za ljepotu, dogurala je do polufinala gdje će pokazati plesne pokrete od kojih zastaje dah.

Uzbudljivu kombinaciju plesa, akorbatike i gimnastike na pozornicu će donijeti Cheerleading klub Bravo iz Varaždina, a spektakularnu koreografiju izvest će i Virovitičke mažoretkinje koje se mogu pohvaliti titulama višestrukih državnih prvakinja te aktualnih europskih i svjetskih viceprvakinja.

Akrobacija neće nedostajati ni uz članove Taekewondo kluba Marjan koji s ponosom nose pet olimpijskih medalja te 11 svjetskih i 61 europsko odličje, a 42 puta bili su ekipni prvaci hrvatske i imaju 180 položenih crnih pojaseva.

Svojim elegantnim i spretnim pokretima gledatelje će zabaviti žonglerska zvijezda Oleksandr Koblykov kojemu je samo nebo granica, a na pozornici će izvesti trikove s dvoznamenkastim brojem loptica.

Za očaravajući lutkarski doživljaj pobrinut će se članovi skupine Lightwave theatre koji su audicijskim nastupom žiri ostavili u suzama, a njihova su specijalnost lutkarske predstave za odrasle kojima publici šalju važne poruke.

U posljednjoj polufinalnoj emisiji glas će pustiti pjevačica Tia Mikić koja je na audiciji dokazala da je rođena za scenu. Iako joj je tek 12 godina, Tia svira akustičnu gitaru i sintesajzer, a za polufinale priprema veliki eurovizijski hit.

Novu vokalnu izvedbu priprema i mlada pjevačica Sara Županović koja je na audiciji izuzetno teškom pjesmom ostavila žiri bez teksta, izvevši jedan od najemotivnijih nastupa ove sezone.

Pozornicu Supertalenta zapalit će i članice prvog ženskog romskog hip-hop benda na svijetu Pretty loud koje svojim nastupima govore o jednakosti, pravima žena i nadi u bolje sutra.

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju