To što su dobile jednu od vokalno najtežih transformacija ove sezone Anu Vilenicu i Evu Biljan ni malo nije pokolebalo – uz široki osmijeh dale su najbolje!

Posljednju mini me kombinaciju ove sezone vidjeli smo zahvaljujući Ani Vilenici i njenoj maloj pomagačici Evi Biljan. Cure su se transformirale u Whitney Houston, zadatak kojeg bi se svi pribojavali!


 

Nakon što je Saša Lozar pohvalio njihov nastup Nives se nadovezala rekavši: ''Ovo je bio grozan zadatak kojeg se ne bi uplašila možda samo Maja Bajamić, a svi ostali bi vjerojatno bili malo u panici, a sve si glumački odradila kako treba''.

Desetogodišnja Eva Biljan od četvrte se godine bavi pjevanjem, a prije samog nastupa bila je euforična. ''Ana mi je super, odlična je, ne znam kako uspije otpjevati najviši ton. Toliko mi je zabavno'', ispričala je.

Same pohvale nije skrivala ni Ana Vilenica: ''Mi kad smo bili mali pjevali smo lalala, a današnja djeca pjevaju za svjetske pozornice'', oduševljeno je Ana komentirala aludirajući na Evu.

Eva je toliko bila sretna da nam je ispričala kako bi rado sve ponovila: ''Ovdje i glumim i plešem i pjevam i drugi sam lik, baš sam taj izabrani lik s drugom kosom, odjećom i drugom bojom kože. Osjećam se čudno, ali baš mi je fora'', kaže Eva.

 

Više novosti o showu, kako teku pripreme i što rade kandidati na pauzama od proba osim na službenoj stranici pratite i na društvenim mrežama Facebook, Instagram i YouTube. Na službenoj stranici showa donosimo vam sve novosti, a možete gledati više fotografija i video sadržaja.

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju