Novi kandidati u utrci su za prolazak u polufinale.

Nakon sedam audicijskih emisija u kojima su gledatelji upoznali brojne zanimljive kandidate i vidjeli njihove talente, ove nedjelje na redu je posljednja epizoda audicijskog dijela devete sezone Supertalenta. Vidjet ćemo tko će od sjajnih natjecatelja proći u idući krug, ali i doznati koliko je teško bilo žiriju odabrati one kandidate koje ćemo gledati u emisijama uživo, odnosno u polufinalnom dijelu showa.

U osmoj epizodi čarobnom koreografijom plesa na svili gledatelje će zaintrigirati Ana Vukman koja se gimnastikom počela baviti još kao petogodišnjakinja, a bila je i članica australske gimnastičarske reprezentacije. Dio svog života Ana je provela na relaciji Australija-Srbija, pa je iz Melbournea ponijela diplomu sa studija suvremenog plesa i koreografije, dok je u Beogradu magistrirala glumu, a nakon što je upoznala supruga doselila se u Rijeku gdje trenutno živi.

Akrobatskom show dance koreografijom predstavit će se simpatična djevojčica Marina Mitrović koja se plesom bavi od treće godine, a već je s pet godina počela sudjelovati na natjecanjima kojih sada godišnje odradi pedesetak. Svoj će plesni talent ove nedjelje otkriti i Sammed Mukanović koji u plesu vidi ne samo svoju najveću ljubav, nego i podršku da se lakše nosi s nekim teškim situacijama koje je dosad proživio, a među plesačkim dijelom kandidata naći će se i članovi Plesnog kluba Vibe koji se prvi na ovim prostorima počeo baviti isključivo shuffle stilom.

Gledatelje će energičnim nastupom zabaviti mladi vinkovački street workouter Leo Kovačević, a na velikoj će pozornici zapjevati i Matej Predojević Petrić iz Osijeka.

Nakon svih nastupa u posljednjoj epizodi, članovi žirija zasukat će rukave ne bi li odabrali najbolje od najboljih za prolazak u polufinale. Svoja mjesta u polufinalu već su zauzeli dobitnici zlatnih gumbova, a tko će se osim njih u punom sjaju vratiti na veliku pozornicu doznat će se uskoro!

Svoja mjesta u polufinalu već su zauzeli dobitnici zlatnih gumbova, a tko će se osim njih u punom sjaju vratiti na veliku pozornicu doznat će se uskoro! 

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju