Dražen Mavrić, predsjednik Uprave Nove TV, na jučerašnjem je Zagreb Connect-u odabrao hrvatski startup 'Nanodiy' i time im omogućio promociju na najjačem mediju u Hrvatskoj.

U sklopu natječaja Zagreb Connect, Nova TV sinoć je uručila posebnu nagradu jednom od finalista. Naime, Dražen Mavrić, predsjednik Uprave Nove TV koji je ujedno i član službenog žirija Zagreb Connecta, neovisno o odabiru ostalih članova žirija, odabrao je hrvatski startup 'Nanodiy' i dodijelio posebnu nagradu suvlasniku Saši Miklošiću.

Najjača medijska kuća u Hrvatskoj Nova TV prepoznaje i podržava inovativne i kreativne projekte, stoga će odabrani startup 'Nanodiy' nagraditi promotivnim i oglašivačkim paketom u trajanju od godinu dana: "Od prezentiranih startupova 'Nanody' me je posebno oduševio, a nagradit ćemo ga promotivno oglašivačkim paketom Nove TV, u razdoblju od godinu dana, koji će biti konkretna pomoć ovom zanimljivom biznisu da bude uspješan na tržištu“, izjavio je predsjednik Uprave Nove TV Dražen Mavrić.

"Zahvaljujemo se NovojTV na nagradi i na ovom zaista velikom priznanju i pohvali koju ona predstavlja. Ova nagrada će nam zasigurno pomoći u daljnjem radu, jedva čekamo da krenemo i veselimo se što ćemo surađivati s NovomTV", izjavio je gospodin Miklošić prilikom preuzimanja nagrade od predsjednika Uprave Nove TV Dražena Mavrića.

Hrvatski startup 'Nanodiy', koji je osvojio nagradu, donosi rješenje za tisak na tekstil koje je jednostavno, pristupačno i nije ograničeno s malim ili velikim nakladama u cijeni izrade niti ograničeno na materijal na koji se tiska.

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju