Najčitaniji domaći news portal, DNEVNIK.hr, još je jedan mjesec nadmašio konkurenciju – kao prvi odabir 2,069,175 stvarnih korisnika, jedini je domaći portal koji je u rujnu prešao brojku od 2 milijuna te prvog konkurenta nadmašio za čak 74 tisuće stvarnih korisnika.

 Njegov uspjeh prate i specijalizirani povezani portali koji su najbolji u svojim kategorijama.

Vodeću poziciju u rujnu uvjerljivo drži i najčitaniji domaći portal za žene zadovoljna.hr s ostvarenih 1,143,268 stvarnih korisnika, a najčitaniji i najklikaniji showbiz portal, s gotovo 60 milijuna pregleda i 1,337,463 stvarna korisnika, bio je showbuzz.hr. U mjesecu iza nas showbuzz.hr s ovim je brojkama bio gotovo trostruko jači od svog prvog konkurenta. Među travel & gastro portalima punkufer.hr i dalje predvodi s ostvarenih 906,549 stvarnih korisnika, a u mjesecu kada je hrvatska nogometna reprezentacija nastavila kvalifikacijske utakmice za Katar 2022., najčitaniji sportski portal bio je gol.hr s 849,580 stvarna korisnika. Ovaj je portal u rujnu zabilježio čak 14% više stvarnih korisnika u odnosu na prošlu godinu i 5% više u odnosu na prošli mjesec.
DNEVNIK.hr na društvenim mrežama Facebook, Instagram i Twitter prati preko 1,1 milijun ljudi, što je 5% više nego u istom mjesecu prošle godine, a Facebook stranice Nova TV grupe su u rujnu ostvarile izvrsnih 42 milijuna video pregleda.

Najnovije news, lifestyle, sportski i tech sadržaje čitatelji odnedavno mogu pratiti i putem nove mobilne aplikacije DNEVNIK.hr-a koja je brza, pregledna, jednostavna za korištenje i u potpunosti prilagođena korisniku. Lako dostupne vijesti, galerije ili video sadržaj, mogućnosti personalizacije te jednostavan prelazak s naslovnice DNEVNIK.hr-a na bilo koji od povezanih specijaliziranih portala samo su neke od prednosti zbog kojih je nova aplikacija u samo tjedan dana od pokretanja dobila odlične ocjene i veliki broj pozitivnih komentara korisnika.

Linkovi za preuzimanje nove mobilne aplikacije DNEVNIK.hr-a:

Android: https://bit.ly/DNEVNIK_android
iOS: https://bit.ly/DNEVNIK_iOS

Izvori: Gemius Audience, rujan 2021.; Facebook Insights, Instagram i Twitter analytics

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju