Grubnić otkriva svoje korisne savjete i recepte

Najčitaniji lifestyle portal zadovoljna.hr u suradnji s poznatim stilistom i modnim stručnjakom Markom Grubnićem nedavno je predstavio novi projekt 'Dreskod x Marko' koji je već osvojio srca brojnih čitatelja. Ova modna video-kolumna dosad je objavljena u četiri tematska nastavka koji su ostvarili značajan uspjeh ne samo na portalu zadovoljna.hr, nego i na društvenim mrežama Nove TV!

Video-kolumna 'Dreskod x Marko' prikupila je 200 tisuća pregleda na društvenim mrežama, a članci povezani s projektom ostvarili su više od 50 tisuća pregleda. Vjerni čitatelji i posjetitelji uživali su u video kolumnama na samom portalu koje broje preko 30 tisuća pregleda.

Ljubitelji mode donedavno su Markove glamurozne kreacije i stajlinge mogli vidjeti u omiljenim televizijskim emisijama 'Supertalent' i 'Ples sa zvijezdama', a odsad njegove korisne savjete i recepte za besprijekoran modni izričaj mogu slušati u sklopu kolumne. Kako kombinirati odjevne komade, što odjenuti za različite prigode te sve što trebate znati o najpoznatijim modnim trendovima samo su neke od korisnih tema kroz koje Marko čitateljima pomaže da se istaknu svojim stilom i osjećaju samopouzdano u svim prilikama.

„Jako sam sretan i ponosan što je naš projekt postigao uspjeh kod publike. Svi već znaju koliko obožavam modu, stoga me baš veseli što kroz ovaj format mogu dijeliti tu svoju strast uz sve savjete koje smatram ključnima za stvaranje sjajnih stilova. Obećavam da ćemo i dalje donositi ono najbolje iz modnog svijeta i nastaviti inspirirati čitatelje sa svakom novom epizodom“, poručio je Marko Grubnić.

Rezultati praćenosti kolumne ukazuju na veliki interes čitatelja za sadržajima posvećenima modi, a kako bi zadovoljili njihova očekivanja, zadovoljna.hr i Marko Grubnić za buduće nastavke već pripremaju brojne zanimljive teme.

Izvori: Meta insights i Google analytics

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju