Portal DNEVNIK.hr prošloga je mjeseca oborio svoj vlastiti rekord te je zauzeo drugo mjesto s 1.722.105 stvarnih korisnika.

Digitalni kanali Nove TV iz mjeseca u mjesec bilježe odlične rezultate i time potvrđuju kako je upravo Nova TV najjača multimedijska platforma u zemlji, a mjesec travanj donio je rekordne brojke.

Portal DNEVNIK.hr prošloga je mjeseca oborio svoj vlastiti rekord te je zauzeo drugo mjesto s 1.722.105 stvarnih korisnika, što je za 16 posto više stvarnih korisnika u odnosu na travanj prošle godine.

Rekordan broj stvarnih korisnika, 926.060, zabilježio je i portal Zadovoljna.hr koji je s gotovo 18 milijuna pregleda stranica i dalje najklikaniji lifestyle portal u Hrvatskoj.

Portal Showbuzz.hr također je u travnju zabilježio rekordan broj pregleda stranica – gotovo 22 milijuna (21.782.604), što je za 140 posto više od dosadašnjeg rekorda iz srpnja prošle godine.

Rekordan broj stvarnih korisnika bilježi i specijalizirani portal zimo.dnevnik.hr s 229.819 stvarnih korisnika.

U travnju ove godine GOL.hr, koji je prvi sportski portal po izboru muške publike, posjetilo je 558.385 stvarnih posjetitelja, što je 17 posto više nego u travnju prošle godine.

Portal punkufer.hr i dalje je najčitaniji travel&gastro portal u Hrvatskoj. U travnju ga je posjetilo 567.026 stvarnih korisnika.

Osim ovih sjajnih rezultata, Nova TV kao grupa najjača je i na društvenim mrežama. Facebook profil portala DNEVNIK.hr prati gotovo 700.000 korisnika, na Instagramu 60.000 dok je Twitter i dalje uvjerljivo najjači news i medijski kanal u Hrvatskoj, s 220.000 pratitelja.

U travnju je ostvareno gotovo 6 milijuna pregleda Facebook video sadržaja na DNEVNIK.hr-u. Zadovoljna.hr, osim odličnih rezultata čitanosti u travnju, na Instagramu broji preko 104.000 pratitelja čime je uvjerljivo prvi lifestyle profil prema broju pratitelja u Hrvatskoj. YouTube kanal Nove TV prešao je 100.000 pretplatnika, čime je postao prvi medijski kanal u Hrvatskoj prema broju pratitelja, odnosno najjači medijski kanal u Republici Hrvatskoj. Službeni Facebook profil Nove TV broji preko 420.000 korisnika, dok na Instagramu broji preko 100.000 i time zauzima tron najjačeg Instagram i Facebook profila u odnosu na konkurentske televizije.

U posljednjih mjesec dana nastupi na YouTube kanalu showa 'Plesa sa zvijezdama' pregledani su više od 2 milijuna puta, dok je najpopularniji videozapis upravo izvedba sambe Marka Grubnića i Ele Vuković, a pregledan je više od 150.000 puta.

Stvaranjem najkvalitetnijeg sadržaja, ulaganjem u integrirane komunikacije i digitalne kanale te ostvarenim izvrsnim rezultatima Nova TV još je jednom potvrdila svoju poziciju vodeće multimedijalne kompanije na domaćem tržištu.

Izvor: Gemius Audience
Razdoblje: travanj 2019.

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju