Bježi li od „stalkera“ ili od same sebe?

Sawyer Valentini (Claire Foy) preseli se iz Bostona u Pennsylvaniu kako bi pobjegla od čovjeka koji je zadnje dvije godine proganja. Dok se savjetuje s terapeutom, nesvjesno potpisuje 24-satni ostanak u Bihevioralnom centru Highland Creek. Njezin boravak u ustanovi uskoro se produži kad liječnici i medicinske sestre počnu sumnjati u njezin zdrav razum. Sawyer sada vjeruje da je jedan od zaposlenika njezin uhoda – i učinit će sve što je potrebno da ostane živa i da izađe.

 

Većina scena filma je snimljena na iPhone-u 7 Plus u 4K uz pomoć aplikacije FiLMiC Pro. Za ostale, malo zahtjevnije scene, se koristio Panasonic Lumix GH5. Film je snimljen, kronološki, u samo 10 dana. Navedeno ne ukazuje na nisku razinu produkcije jer, iako se za cjelokupnu produkciju raspolagalo s 1,2 milijuna dolara, „Poremećena“ je daleko prešla uloženo pridonoseći sveukupno 14,2 milijuna dolara.


Film " Poremećena“ nemojte propustiti u četvrtak u večernjem terminu na Novoj TV. Više filmskih naslova koji vas očekuju potražite na novatv.hr

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju