Odlični rezultati

Podcast Utakmicu po utakmicu koji se prije nešto više od mjesec dana počeo prikazivati na portalu gol.hr opravdao je očekivanja svojih pratitelja i ostvario odlične rezultate.

Video sadržaj podcasta u kojima iskusni sportski novinari i komentatori u opuštenoj atmosferi komentiraju utakmice i na svoj, osebujan način pretresaju aktualnosti iz domaćeg nogometa, nakon samo pet epizoda skupio je više od 1.200.000 pregleda na portalu, YouTubeu i društvenim mrežama.

''Na pripremama smo radili vrlo naporno, odradili dobar skauting i ekipu osvježili ciljanim pojačanjima. Kliknuli smo s ekipom Nove TV i bili smo svjesni da možemo daleko, ali ovaj rezultat je i nas iznenadio. Gledamo samo sljedeću epizodu, dajemo 120%, ostavljamo srce na barskim stolicama i vjerujemo da nas je zbog toga nagradilo. Ali prvenstvo je dugo, nema tu lakih epizoda, zato ćemo nastojati ostati ponizni i idemo dalje utakmicu po utakmicu do kraja sezone.'', poručili su članovi podcasta Igor Ćurković, Ivan Ljubić, Valentina Miletić i Mateo Puškar.

Ekipa podcasta nastavlja s atraktivnim analizama, anegdotama i zanimljivostima. Stoga ne propustite svakog ponedjeljka u 21:00 sat, nakon vikenda u kojem je na rasporedu kolo hrvatske nogometne lige biti uz gol.hr i podcast Utakmicu po utakmicu.

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju