Brojne druge zabavne dogodovštine stanovnika malog mjesta Dizmovo možete pratiti svakog radnog dana u večernjem terminu u programu Nove TV

U omiljenu domaću seriju ''Dar Mar'' ulaze novi likovi koje će oživjeti popularni glumci Momčilo Otašević i Janko Popović Volarić.

Nino kojeg tumači Otašević i njegov brat Dino kojeg tumači Popović Volarić u seriji ''Dar Mar'' prvi put se pojavljuju u utorak 18. svibnja. Dino i Nino su policajci te sinovi Ružice (Vesna Tominac) i Vinka (Goran Grgić). Odabirom zanimanja dva brata skromne pameti, mislili su da će tako lakše namamiti gizmovačke djevojke. Bili su loši učenici, a sad su loši policajci, no slušaju sve što im kaže otac, a još se više boje oštre majke. Obojica su veliki ljubitelji auta i brzina te češće krše zakone nego što ih provode. Prevrtljivi su poput oca, no ne i toliko snalažljivi.

''Bilo mi je zadovoljstvo kad su me ponovo pozvali da snimam za Novu TV. Kako je u pitanju potpuno drugačiji žanr od serije 'Drugo ime ljubavi', a glavnog partnera mi igra Janko Volarić Popović, nisam se dvoumio već sam odmah prihvatio ulogu. Igram jednog prilično ograničenog momka koji obožava svoj poziv, ali se baš i ne snalazi u životu. Čitavo vrijeme smo se trudili smisliti što veću glupost ili duhovitost i nas dvojica smo prilično uživali u tome. Nadam da će uživati i gledatelji kad nas budu gledali...'', rekao je Momčilo osvrnuvši se na svoju novu ulogu u hit televizijskoj seriji Nove TV.

U novim nastavcima serije ne propustite pogledati kako Vinko pretvara frizerski salon u skladište za meso, a Ružica ured u gostioni u hotel za gume. Jure i Spomenka čekaju da zagrebačka policija dođe uhititi Vinka, no umjesto zagrebačke policije u Dizmovo dolaze Vinkovi sinovi Dino i Nino. Zbog čvrstih dokaza protiv Vinka, ne preostaje im drugo nego uhititi vlastitog oca. Kad shvati da Mile ima dokaze protiv njega, Vinko pošalje Ninu u Brankov stan da ih ukrade.

Brojne druge zabavne dogodovštine stanovnika malog mjesta Dizmovo možete pratiti svakog radnog dana u večernjem terminu u programu Nove TV. Ne propustite ni urnebesni intervju s ova dva iznimno talentirana glumca YouTube kanalu Nove TV u rubrici Nova Buzz.

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju