''Budite odgovorni i prema sebi i prema drugima.''

Zapleti u hit seriji ''Drugo ime ljubavi'' sve su dramatičniji. Emocije koje proživljava Lola nakon šokantnog otkrića potaknut će cijeli niz reakcija, a iako su ona i Saša u napetom odnosu, situacije koje će ih zadesiti pokazat će koliko je njihova ljubav uistinu jaka.

Sašu, bogatog nasljednika koji u narednim epizodama proživljava intrigantnu ljubavnu dramu s Lolom, utjelovljuje popularni glumac Momčilo Otašević koji u novonastalim okolnostima u kojima se svi nalazimo ima poruku za sve gledatelje:

''Ja vas molim da ostanete doma, jer je situacija jako ozbiljna. Budite odgovorni i prema sebi i prema drugima. Higijena, izolacija, solidarnost. Ostani doma''.U današnjoj epizodi gledatelji imaju priliku pogledati kako Saša donosi Lolu u bolnicu i traži hitnu pomoć. Kad je stabiliziraju, liječnik želi uplesti policiju. Lola i Saša kriomice bježe iz bolnice. Kad Lolu rana baci u groznicu, Saša zove Jelenu koja stiže, previje joj ranu i da joj antibiotike. Saša joj otkriva istinu o Ani Tomić. Kad se probudi, Lola Saši govori o izgubljenom djetetu i on shvaća da je sve učinila kako bi pronašla davno izgubljenog sina.Luka i Karlo očajnički pokušavaju doznati kako je Tamara, a Jelena im – u dogovoru sa sestrom – slaže da je zbog pada izgubila dijete. Tamara je odlučila pobjeći od Krpana, a u tome joj pomažu Irena i Jelena. Luka krivi Karla za Tamarin pad, a Karla novosti potpuno dotuku. Julija Božidaru govori da Miro zbog Marije nije bio u dobrim odnosima s pokojnim bratom, što ga zaintrigira.

Julija zatim Miri nudi pomoć u obliku odvjetnika, igrajući dvostruku igru. Kseniju muči grižnja savjesti jer je Miro osumnjičen zbog njenog svjedočenja, a i shvaća da je mjesto osuđuje jer je razgovarala s policijom o Miri. Kad dođe provjeriti kako je, Miro se sukobi s njom i priznaje da je bio s Marijom te večeri kad je Darko umro. Ksenija na to krene preispitivati svoje odluke. 

Seriju Drugo ime ljubavi pratite od ponedjeljka do petka na Novoj TV, a propuštene epizode pogledajte besplatno na novatv.hr.Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju