Uzbudljiva radnja...

Svi obožavatelji popularne nove serije Nove TV ''Drugo ime ljubavi'' nisu mogli ne primijetiti i divne lokacije na kojima se odvija uzbudljiva radnja. U prvim epizodama vidjeli smo scene snimane u Opatiji, na Krku, Zaprešiću, a Knežev dol, glavno mjesto radnje hit dramske serije snima se između ostalih lokacija i na području Jastrebarskog i okolice.

Tim povodom na set serije, na jedno od mnogih prekrasnih i živopisnih lokacija došli su i predstavnici ovog pitoresknog gradića s kojim Nova TV surađuje već nekoliko godina.

„Ovo je već treća serija zaredom koju Nova TV snima na području Jaske, što je samo još jedan dokaz koliko je jaskanski kraj predivan, i u smislu ljepota krajolika, ali i dobrote mojih sugrađana koji se kao pravi domaćini uvijek potrude kako bi se svaki gost u našem gradu osjećao kao kod kuće. Lijepo je vidjeti kako ulicama Jastrebarskog sve češće šeću poznate hrvatske glumice i glumci, ali i na ekranu vidjeti brojne kadrove snimljene u predivnom jaskanskom perivoju te drugim dijelovima Jaske i prigradskih naselja, što je zasigurno odlična promocija našeg kraja!“, izjavio je gradonačelnik Jastrebarskog Zvonimir Novosel.



Ova posjeta je baš došla u vrijeme nakon što je snimljena velika scena vjenčanja između glavnih protagonista, Saše i Lole, tako da su jaskanski gosti na čelu s gradonačelnikom imali priliku malo se podružiti između ostalih i sa Momčilom Otaševićem, Elizabetom Brodić, Katarinom Baban, Vlastom Ramljak, Draganom Veselićem, Markom Todorovićem, Olgom Pakalović, Martinom Stjepanović, Slavkom Sobinom, Stjepanom Perićem, te ostalim članovima produkcije trenutno najgledanije serije u Hrvatskoj.



Dramsku seriju 'Drugo ime ljubavi' ne propustite od ponedjeljka do petka na Novoj TV. Propuštene epizode pogledajte besplatno na novatv.hr.

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju