Od utorka gledajte nove epizode turske serije 'Anđeli'.

Popularna serija 'Anđeli' vraća se na male ekrane

U posljednjem tjednu emitiranja prije ljetne pauze, gledatelji su mogli vidjeti što je sve Kader bila spremna učiniti kako bi spriječila da joj i novorođena sestra ne završi u sirotištu te zašto je Songul bila prisiljena suočiti se s traumama iz prošlosti izlaskom njezina oca Sadulaha iz zatvora.

Defne je, pak, nakon vlastita iskustva sa zatvorom, odlučila vratiti svoju popularnost pa je uz Nazaninu pomoć organizirala bal na koji su pozvane Songul, Kader, Ejlul, Džemre i Meral. Međutim, Defne im je na balu priredila neugodno iznenađenje i javno ih ponizila.

U novim nastavcima nakon ljetne pauze, gledatelji će imati priliku doznati kakva sudbina očekuje Songul i njezina oca te hoće li je Gunej poduprijeti u koracima koje će poduzeti. Feride će uznemiriti bliskost između Topraka i Ozlem, a Ejlulina teta priopćit će Mesude važne vijesti. Što će Mesude doznati? Je li Kemal odustao od svojih igrica i manipulacije Sadulahom? Hoće li se djevojke osvetiti Defne za javno poniženje? Je li pred Feride i Toprakom svjetla budućnost ili će se ipak morati potruditi da spase svoju vezu?


 

Gledatelji imaju priliku doznati u novim nastavcima serije 'Anđeli', od utorka 22. kolovoza, na Novoj TV!


Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju