Zamjena identiteta, jeziva izdaja i istinska ljubav u novoj turskoj seriji 'Ponovno rođen'.

Nova TV donosi novu tursku uspješnicu jedinstvenog scenarija, kompleksnih likova i priču o osjećaju izgubljenosti. Može li netko bez prošlosti imati budućnost, 'tko me može upoznati sa samim sobom i tko sam ja' neka su od pitanja s kojima će se glavni lik suočiti. 

U ovoj napetoj priči radnja se vrti oko dva brata blizanca - Efea i Metea, koje glumi turski glumac Şükrü Özyıldız

Događaji na osmi rođendan blizanaca zauvijek će zapečatiti njihovu sudbinu i živote. Atentat na njihova oca Haruna, koji ne pristaje umiješati svoju tvrtku u ilegalan posao krijumčarenja oružja, razdvojit će blizance.  Dječaci će rasti u odvojenim obiteljima - Efe u skromnoj obitelji, dok će Mete uživati sve bogatstvo i luksuzan život. 

 

Spletkarenja i pokvarene ambicije Harunovih bivših poslovnih partnera, bliskih obitelji, dovode do susreta braće nakon niza godina. Tijekom dirljivog susreta i prisjećanja prošlosti nesreća ponovno zadesi blizance te Mete biva ubijen. 

Kako bi osvetio očevu i bratovu smrt, Efe preuzima Meteov identitet. Jedino će tako moći otkriti istinu o prošlosti i imati budućnost. Efe pokuša izgraditi novi život pod bratovim imenom, ali to mu ne pada nimalo lako. 

Nakon nekog vremena Efe otkriva da je tvrtka u velikim problemima i da je umiješana u ilegalne radnje. Netko njemu blizak zla je osoba koja se krije iza kriminalnih radnji i ubojstava. Tko je još upleten? Ne može nikomu vjerovati, ni obitelji ni prijateljima. Efe je prisiljen donijeti tešku odluku koja će svima okrenuti život naglavačke, čak i onima koje voli najviše na svijetu…

 

Ne propustite pratiti novu tursku seriju 'Ponovno rođen' večeras u 20:15 h na Novoj TV!

 

 

 

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju