Nevjerojatan splet događaja....

Deveta emisija showa ''Ples sa zvijezdama'' pokazala je kako su svi plesni parovi vidno napreodvali. Jednako tako ocjene tijekom oba plesa koje su parovi izvodili bile su poprilično visoke...

Međutim, naposljetku su stigli najnapetiji trenutci večeri. Dva para koja su osvojila najmanje sveukupnih bodova morala su osigurati ostanak u igri kroz plesni dvoboj.

Sonja Kovač i njen plesni partner Gordan Vogleš te Josipa Pavičić Berardini i Damir Horvatinčić imali su 30 sekundi improvizacije na zadani plesni stil - sambu. 

Zanimljivo je kako su se ova dva plesna para već susrela u dvoboju. U sedmoj se epizodi showa ponovila ovakva situacija. Tada su Sonja i Gordan napustili show, međutim, emisiju poslije imali su se priliku vratiti i iskoristili su danu priliku!

Žiri je nakon plesnoga dvoboja rekao svoje. ''Par koji bih ja voljela gledati su Josipa i Damir'' rekla je Almira, a Nicolas je svoj glas dao Sonji i Gordanu. Dinko je sljedeći imao riječ, a on se odlučio za ostanak Josipe i Damira. Sve je ostalo na Tamari Despot: ''Moram podržati kolegu Nicolasa i moj glas ide Sonji i Gordanu'', rekla je.

Tom su odlukom Josipa Pavičić Berardini i Damir Horvatinčić u devetoj emisiji napustili show ''Ples sa zvijezdama''.


*Tijekom live emisije u studiju Jadran filma u kojem se snima emisija ''Ples sa zvijezdama'' uslijed vremenske nepogode došlo je do prekida napajanja električnom energijom te samim time i do prekida emitiranja uživo. Tehničke poteškoće uspješno su riješene i emisija se emitirala do kraja uživo. Nova TV ispričava se gledateljima zbog prekida.
 

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju